Πατέρας για 8η φορά θα γίνει ο Μικ Τζάγκερ στα 72 του

Πατέρας για 8η φορά θα γίνει ο Μικ Τζάγκερ στα 72 του Facebook Twitter
Getty Images
0

Ο Μικ Τζάγκερ πρόκειται να γίνει πατέρας για όγδοη φορά. Εκπρόσωποι του frontman των Rolling Stones επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του περιοδικού People, σύμφωνα με το οποίο ο Τζάγκερ περιμένει το όγδοο παιδί του.

Ο 72χρονος Βρετανός σούπερ σταρ της ροκ θα γίνει για ακόμα μία φορά μπαμπάς, καθώς η 29χρονη σύντροφός του Μέλανι Χάμρικ είναι έγκυος.

Ο Τζάγκερ έχει 7 παιδιά, η ηλικία των οποίων κυμαίνεται από τα 45 μέχρι τα 17 έτη, ενώ έχει ήδη γίνει παππούς δύο φορές.


Σύμφωνα με το περιοδικό W, η Χάμρικ είναι μπαλαρίνα που έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του American Ballet Theatre στη Νέα Υόρκη.

Τον περασμένο Μάιο, άλλος ένας γερόλυκος των Rolling Stones, o Ρόνι Γουντ έγινε πατέρας στα 68 του, όταν η σύζυγός του Σάλι Χάμφρεϊς γέννησε δύο δίδυμα κοριτσάκια.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM