ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Jennifer Aniston: "Είμαστε ολοκληρωμένοι με ή χωρίς ταίρι, με ή χωρίς παιδί"

Jennifer Aniston: "Είμαστε ολοκληρωμένοι με ή χωρίς ταίρι, με ή χωρίς παιδί" Facebook Twitter
2

Η Jennifer Aniston αποφάσισε να απαντήσει όλα εκείνα τα δημοσιεύματα σε ταμπλόιντ περιοδικά και γενικά στο διαδίκτυο που ασχολούνται με το πότε θα κάνει επιτέλους παιδί με τον σύζυγό της Justin Theroux και κατασκευάζουν φήμες πως είναι έγκυος, τις οποίες αναζωπυρώνουν κάθε λίγο και λιγάκι.

Έτσι, έγραψε ένα θυμωμένο άρθρο στo HuffingtonPost.com το οποίοι και απευθύνει σε όλους όσοι ασχολούνται νυχθημερόν με το πότε θα κάνει επιτέλους οικογένεια δηλώνοντας πως δεν είναι έγκυος, αλλά "έξαλλη" και υπερασπίζεται με σθένος την επιλογή της και την παρόμοια στάση χιλιάδων ακόμη γυναικών.

"Είμαστε ολοκληρωμένοι με ή χωρίς ταίρι, με ή χωρίς παιδί" γράφει στο κομμάτι της η 47χρονη σταρ. "Δεν χρειάζεται να είμαστε παντρεμένες ή μητέρες για να είμαστε ολοκληρωμένες. Μπορούμε να καθορίζουμε το δικό μας 'και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα' μόνοι μας" τονίζει.

Παίρνοντας μάλιστα ως αφορμή τον μιντιακό παροξυσμό, κυρίως του τελευταίου μήνα, που την έχει βάλει στο στόχαστρο, σχολιάζει πως αυτό αντικατοπτρίζει το πως βλέπει γενικότερα η κοινωνία τις γυναίκες. "Μου έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον το πόσο προσδιορίζουμε την αξία μιας γυναίκας με βάση το να είναι παντρεμένη ή μητέρα... (και) καταδεικνύει την διαιώνιση αυτής της προκατάληψης πως οι γυναίκες είναι κατά κάποιον τρόπο ανολοκλήρωτες, αποτυχημένες ή δυστυχισμένες αν δεν είναι παντρεμένες με παιδιά" λέει. "Ναι, μπορεί να γίνω μητέρα κάποια μέρα κι εφόσον τα βγάζω όλα στη φόρα, αν ποτέ γίνω, θα είμαι η πρώτη που θα σας το πει. Αλλά δεν κυνηγάω την μητρότητα επειδή για κάποιον λόγο νιώθω ανολοκλήρωτη. Σιχαίνομαι να με κάνουν να νιώθω 'λιγότερη' επειδή το σώμα μου αλλάζει και/ή έφαγα ένα μπέργκερ για μεσημεριανό και φωτογραφήθηκα από μια περίεργη γωνία και γι' αυτό είμαι καταδικασμένη σε δύο πράγματα: 'έγκυος' ή 'χοντρή'" προσθέτει η 47χρονη σταρ. 

 

Σύμφωνα με την ίδια, η αντικειμενοποίηση και ο εξονυχιστικό έλεγχος στον οποίο υποβάλλονται οι γυναίκες είναι "παράλογος και αποκρουστικός". "Το μήνυμα πως τα κορίτσια δεν είναι όμορφα αν δεν είναι απίστευτα αδύνατα, πως δεν αξίζουν την προσοχή μας αν δεν μοιάζουν με σουπερμόντελ ή με μια ηθοποιό σε εξώφυλλο περιοδικού είναι κάτι που όλοι σιγοντάρουμε κανονικότατα. Αυτή η προσαρμογή είναι κάτι που τα κορίτσια κουβαλούν αργότερα και σαν γυναίκες" τονίζει στο άρθρο της.

Το τελευταίο "κρούσμα" εγκυμοσύνης ήταν τον περασμένο μήνα που παπαράτσι την εντόπισαν στις Μπαχάμες με τον σύζυγό της και την φωτογράφισαν με μπικίνι με μια λιγάκι πιο φουσκωμένη κοιλιά. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να φουντώσουν εκ νέου οι φήμες πως περιμένει παιδί, σε βαθμό που ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων αναγκάστηκε να απαντήσει δημοσίως στις φήμες εξηγώντας πως η Aniston απλώς "απόλαυσε ένα τεράστιο πεντανόστιμο γεύμα".

Πολιτισμός
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
είπε η γκόμενα που μετά το χωρισμό της με το Brad Pitt έκανε τα άπειρα ημίγυμνα εξώφυλλα διακηρύσσοντας ότι πάντα ήθελε να γίνει μάνα, η γυναίκα που κανόνιζε paparazzi να τη φωτογραφίζουν με την εκάστοτε σχέση της -όταν εκείνη ήθελε- η γυναίκα που έχει για μαντατζερ το Huvane, έναν από τους ισχυρότερους παράγοντες του Hollywood, η αγαπημένη της λεγόμενης mini van majority (κάτι που η ίδια επεδίωξε). Όταν είσαι μέρος του συστήματος κ του προβλήματος, όταν η ίδια έχεις προβάλλει την προσωπική σου ζωή ως στρατηγική προώθησης της καριέρας σου κ του brand σου, δε δικαιούσαι να γκρινιάζεις γιατί έχεις κ ΕΣΥ συμβάλλει τα μεγιστα στο πρόβλημα. Οταν βγάζεις τα απλυτα σου στη φορα εννοείται ότι θα ασχολούνται εξονυχιστικά μαζί σου κ όχι ΜΟΝΟ όποτε βολεύει εσένα. Όταν οι σταρ γκρινιάζουν για κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα εννοούν ότι θέλουν οι δημοσιογράφοι να γράφουν μόνο τα πράγματα που εκείνοι εγκρίνουν κ προωθούν το ιματζ του κ οι paparazzi να τους φωτογραφίζουν μόνο όταν είναι κολακευτικό κ συμφέρον για εκείνους. Στο χωριό μου το λένε υποκρισία, συμφωνώ με όσα λεει για τις γυναίκες απόλυτα αλλα εκείνη είναι το λάθος ατομο που παραπονιέται.