Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της Χερντ με τραύματα στο πρόσωπο από φερόμενες επιθέσεις του Τζόνι Ντεπ

Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της Χερντ με τραύματα στο πρόσωπο από φερόμενες επιθέσεις του Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter
2
Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της Χερντ με τραύματα στο πρόσωπο από φερόμενες επιθέσεις του Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter

Στη δημοσιότητα δίνονται σήμερα νέες φωτογραφίες που δείχνουν μώλωπες και σημάδια στο πρόσωπο της Άμπερ Χερντ, η οποία υποστηρίζει πως είχε επανειλημμένα πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον Τζόνι Ντεπ.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό People το οποίο αναφέρει πως αν και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον Τζόνι Ντεπ, δεν υπήρξε ανταπόκριση σε αίτημα για κάποιο σχόλιο.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό οι φωτογραφίες είναι από άλλα περιστατικά επιθέσεων και όχι από το πρόσφατο που έγινε γνωστό το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το διαζύγιο αυτό έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει διχάσει το Χόλιγουντ αλλά και δημοσιογράφους που με άρθρα τους παίρνουν θέση στα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί.

 

Το ρεπορτάζ του People που κυκλοφορεί με μια από αυτές τις φωτογραφίες στο εξώφυλλο, αναφέρει πως τα ντοκουμέντα είναι από τον Δεκέμβριο του 2015. Σύμφωνα με όσα φέρεται να λέει η 30χρονη Χερντ, σε εκείνο το περιστατικό είχε πραγματικά φοβηθεί για τη ζωή της.

 

Στο δικαστικά έγγραφα, η Χερντ φέρεται να έχει δώσει λεπτομέρειες για δύο ακόμη περιστατικά βίας. Στις 21 Απριλίου, ισχυρίζεται πως μετά το πάρτι γενεθλίων της, ο Τζόνι Ντεπ ήταν μεθυσμένος, την άρπαξε από τα μαλλιά και βίαια την έσπρωξε στο πάτωμα. Στις 21 Μαΐου, η ίδια αναφέρει το περιστατικό στο οποίο ο Ντεπ της εκσφενδόνισε κινητό στο πρόσωπο.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το People:

 

Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της Χερντ με τραύματα στο πρόσωπο από φερόμενες επιθέσεις του Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter

 

Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της Χερντ με τραύματα στο πρόσωπο από φερόμενες επιθέσεις του Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter

 

Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της Χερντ με τραύματα στο πρόσωπο από φερόμενες επιθέσεις του Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter

 

Την ίδια ώρα στην «Page Six» της «New York Post», άτομο από το στενό περιβάλλον της Χέρντ, περιγράφει τον άγριο καυγά που είχε το ζευγάρι τον περασμένο Δεκέμβριο και αποκαλύπτει πως έσπευσε στο διαμέρισμα της στο Λος Άντζελες όπου την βρήκε χτυπημένη στο μάτι. Η ανώνυμη μαρτυρία αναφέρει «Το περιστατικό με σόκαρε, καθώς η Άμπερ μου εμπιστεύτηκε πως  εκείνη την ημέρα φοβήθηκε για την ζωή της, αποκαλύπτοντας μου πως ο Τζόνι Ντεπ προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι ενώ ήταν "φτιαγμένος"».

 

Από την ημέρα που διέρρευσαν στη δημοσιότητα τόσο η αίτηση διαζυγίου της Xερντ, όσο και οι καταγγελίες περί σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης από τον Ντεπ σε βάρος της 30χρονης ηθοποιού, δεκάδες φήμες και μαρτυρίες ανώνυμων πηγών έχουν βρει τη θέση τους στα πρωτοσέλιδα των tabloids και σε δεκάδες ιστοσελίδες.

 

Προς συμπαράσταση και στήριξη του δημοφιλούς ηθοποιού έσπευσαν μάλιστα τόσο η κόρη του Lily - Rose όσο και η επί χρόνια σύζυγος του ηθοποιού, Vanessa Paradis.

Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της Χερντ με τραύματα στο πρόσωπο από φερόμενες επιθέσεις του Τζόνι Ντεπ Facebook Twitter

Οι δικηγόροι της Χερντ έδωσαν στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση-απάντηση σε όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες μέρες από τη μεριά του εν διαστάσει συζύγου της, κάνοντας λόγο για τυπική περίπτωση όπου «το θύμα αντιμετωπίζεται ως θύτης».

 

Στη δήλωσή τους, οι συνήγοροί της τονίζουν πως ο πελάτης τους «δεν μπορεί πλέον να αντέξει τις ασταμάτητες επιθέσεις και τα κατάφωρα ψέματα προς το πρόσωπο της από το "δικαστήριο της κοινής γνώμης"». (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι η δικηγόρος του Ντεπ κατηγόρησε τη 30χρονη ηθοποιό ότι επιχειρεί να εξασφαλίσει μία πρόωρη οικονομική συμφωνία ισχυριζόμενη ψευδώς ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης).

Οι δικηγόροι της υποστηρίζουν ακόμη ότι η πελάτισσά τους «έχει υποστεί επί χρόνια σωματική και ψυχολογική κακοποίηση στα χέρια του Johnny», αλλά δεν τον κατήγγειλε στις αρχές νωρίτερα, συμπεριλαμβανομένων «των τραγικών γεγονότων της 21ης Μαΐου» - μέρα που η Χερντ ισχυρίζεται ότι ο Ντεπ της πέταξε ένα κινητό στο πρόσωπο- επειδή ήθελε να «προστατέψει την ιδιωτική της ζωή και τη καριέρα του Johnny».

«Ως αποτέλεσμα της απόφασης της Amber να μην δώσει κατάθεση στην αστυνομία του Λος Άντζελες, η σιωπή της χρησιμοποιήθηκε εναντίον της από την πλευρά του Johnny» προσθέτουν οι δικηγόροι και συνεχίζουν λέγοντας ότι η Χερντ έδωσε τελικώς επίσημη κατάθεση στους αστυνομικούς για να «αποκαταστήσει την αλήθεια».

«Στην πραγματικότητα, η Amber δεν έκανε τίποτε διαφορετικό απ' ότι κάνουν πολλά από τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, που σκέφτονται πρώτα τη ζημιά που θα προκαλέσουν στον άνθρωπο που τους κακομεταχειρίζεται, και όχι την κακοποίηση που έχουν ήδη υποστεί» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι συνήγοροι της Χερντ διευκρινίζουν ακόμη ότι όταν η πελάτης τους αποφάσισε τελικά να προχωρήσει με την αίτηση διαζυγίου, το έκανε με διακριτικότητα. «Από την αρχή ήταν επιθυμία της Amber να κρατήσει το θέμα όσο πιο κρυφό γίνεται, παρά το γεγονός πως οι αστυνομικοί του Λος Άντζελες απάντησαν σε κλήση (σ.σ. για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας) που έγινε από τρίτο πρόσωπο» ισχυρίζονται οι δύο δικηγόροι.

Οι ίδιοι σημειώνουν μάλιστα ότι η αίτηση διαζυγίου θα μπορούσε να έχει επιδοθεί στον Ντεπ στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «H Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη» μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους και φωτογράφους. Αντιθέτως, «στείλαμε ένα γράμμα στους δικηγόρους του Johnny το επόμενο πρωί, ξεκαθαρίζοντας ότι θα θέλαμε να κρατήσουμε το θέμα μακριά από τα ΜΜΕ».

«Δυστυχώς», προσθέτουν οι δικηγόροι, «η πλευρά του Ντεπ πήγε αμέσως στον Τύπο και ξεκίνησε μια σειρά μοχθηρών επιθέσεων κατά της προσωπικότητας της Amber. Η Amber είναι απλώς θύμα ενδοοικογενειακής βίας και καμία από τις πράξεις της δεν έχει ως κίνητρο τα χρήματα. Η Amber είναι μια γενναία και οικονομικά ανεξάρτητη γυναίκα που δείχνει το θάρρος της κάνοντας το σωστό απέναντι στην ακούραστη στρατιά δικηγόρων και φερέφωνων του Johnny.... H Amber είναι το θύμα. Η Amber είναι ηρωίδα».

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM