Στέλεχος των ΑΝΕΛ αναρωτιέται αν έκαψαν την Αττική με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα»

Στέλεχος των ΑΝΕΛ αναρωτιέται αν έκαψαν την Αττική με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα» Facebook Twitter
Eurokinissi
5

Με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Μαϊστράλης, στέλεχος των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της ΠΑΓΙΩΝ ΕΥΔΑΠ, αναρωτιέται αν οι φονικές πυρκαγιές στην Ατττική οφείλονται σε επίθεση από «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα».

Μόλις τρεις ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, στις 26 Ιουλίου, αναδημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο από το Youtube που υποστήριζε ότι η Ελλάδα έγινε στόχος κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων. Παράλληλα, ζητούσε από τους αναγνώστες του να απαντήσουν αν γνωρίζουν κάτι σχετικό.

Συγκεκριμένα έγραψε: «ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (συνομωσίας; ) ΣΤΟ YOUTUBE ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ (προσφατα θανατηφόρα) ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΝΕΡΟΠΟΝΤΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ) ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ (Directed Energy Weapons -DEW) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ;;».


Επίσης, έδωσε και συνέχεια με σχόλιο που έκανε ο ίδιος στη συγκεκριμένη ανάρτηση.


Όπως ανάφερε, «Έχω δει πολλά βίντεο που με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Υπάρχουν εικόνες με σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν τουμπάρει ανάποδα από τη φωτιά. Τι είδους φωτιά μπορεί να είναι αυτή που να μπορεί να τουμπάρει αυτοκίνητα; πως είναι δυνατόν στο αυτοκίνητο της εικόνας να έχουν λιώσει οι αλουμινένιες ζάντες (600 β. C) και να μην έχει πάθει τίποτα η άσφαλτος μαζί με την άσπρη γραμμή 1μ κοντά; Photoshop;;».

Στέλεχος των ΑΝΕΛ αναρωτιέται αν έκαψαν την Αττική με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα» Facebook Twitter
Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM