Μια αμήχανη στιγμή εκτυλίχθηκε σήμερα στο εκλογικό κέντρο στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου, για την εκλογή του νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς, όταν μια κοπέλα του ζήτησε το όνομα πατρός.

 

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ), αφού πρώτα έβγαλε selfie φωτογραφίες με παλιούς του ψηφοφόρους και αρκετούς φίλους, που βρέθηκανεκεί για να τον υποδεχτούν, έφτασε κάποια στιγμή ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής.

 

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, όταν ο Γ. Παπανδρέου έδωσε το διαβατήριο του, μια 18χρονη κοπέλα αφού τον τσέκαρε στο τάμπλετ, στη συνέχεια τον ρώτησε: «Και το όνομα του πατέρα σας;». Η ερώτησή της φέρεται να προκάλεσε μια γενική αμηχανία από όσους βρίσκονταν παρόντες, κυρίως πολίτες και δημοσιογράφους.

 

Ωστόσο ο ίδιος, δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται και απάντησε «Ανδρέας», παίρνοντας μετά το ψηφοδέλτιο και κατευθύνθηκε στην κάλπη.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, 18χρονη που έκανε την ερώτηση ονομάζεται Γεωργία και είναι από την Καρδίτσα, ενώ να σημειωθεί πως ο Γ. Παπανδρέου κρατούσε μόνο το διαβατήριο του και όχι την ταυτότητα, οπότε η κοπέλα απλώς τήρησε ακριβώς την διαδικασία και ήταν απόλυτα τυπική.