"Γλέντι" στο Τwitter για την ατάκα «Έχω μείνει 2 χρόνια Αιγάλεω» του Τζανακόπουλου

"Γλέντι" στο Τwitter για την ατάκα «Έχω μείνει 2 χρόνια Αιγάλεω» του Τζανακόπουλου Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
7

Το hashtag #Εμενα_Αιγαλεω είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο 1 trending topic στο ελληνικό Twitter και δεν είναι τίποτα άλλο παρά το επικό τρολάρισμα στο οποίο έχουν επιδοθεί από το πρωί οι χρήστες, με αφορμή μια φράση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ο Δ. Τζανακόπουλος, μιλώντας την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, αναφέρθηκε σε κάποιο σημείο στην αιχμή που άφησε ο Κ. Μητσοτάκης σε δική του συνέντευξη στον Alpha. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε αναρωτηθεί τι θα σκέφτονται οι άνεργοι στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω όταν βλέπουν την κυβέρνηση να «χαρίζει» πρόστιμα εκατομμυρίων, αναφερόμενος στην τροπολογία που αφορά τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. «Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του. Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω!», ήταν η αντίστοιχη απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου. 

Ωστόσο, η τελευταία φράση του «Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω!» έχει προκαλέσει από εκείνη την στιγμή που ειπώθηκε, «πλημμύρα» στο Twitter με τους χρήστες -ανάμεσά τους και πολιτικά πρόσωπα και φορείς- να επιστρατεύουν όλη τους την ειρωνεία και να δίνουν στην πρόταση από ταξικό υπόβαθρο μέχρι ποδοσφαιρικές διαστάσεις.

Αυτά είναι μερικά από τα tweets που πυροδότησε η φράση του Δ. Τζανακόπουλου:

Πολιτική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM