Η επική ατάκα ιερέα στον Τσίπρα για να βγάλουν μαζί φωτογραφία: «Ήθελα αναμνηστικό με έναν ακροαριστερό»

Η επική ατάκα ιερέα στον Τσίπρα για να βγάλουν μαζί φωτογραφία: «Ήθελα αναμνηστικό με έναν ακροαριστερό» Facebook Twitter
2

Μια επική στιχομυθία είχε ο Αλέξης Τσίπρας με έναν ιερέα που παραβρέθηκε στην τελετή εγκαινίων στις νέες σήραγγες των Τεμπών.

Ο ιερέας, μετά το τέλος των εγκαινίων, πλησίασε την πρωθυπουργό για να τον συγχαρεί για το έργο και του ζήτησε να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία. Ο τρόπος όμως που το ζήτησε, το σχόλιό του και η χειρονομία που το συνόδευσε ήταν αναμφίβολα μια εντελώς αναπάντεχη αντίδραση για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Πως λένε, οι δρόμοι γεφυρώνουν αποστάσεις και η πίστη γεφυρώνει χάσματα» είπε ο ιερέας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό και συνέχισε: «Να είστε καλά, να διατηρήσετε πάντα αυτό το χαμόγελο και αυτή την αγνή παιδικότητα». Αμέσως μετά του ζητά να φωτογραφηθούν. «Ήθελα απλώς μια φωτογραφία να σας έχω, αναμνηστικό με έναν ακροαριστερό», ακούγεται να λέει ο ιερέας, υψώνοντας μάλιστα και τη γροθιά του για να πανηγυρίσει για το κατόρθωμά του. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM