Ο Ραούλ Κάστρο ρώτησε τον Τσίπρα για τον μικρό γιο του, Ερνέστο

Ο Ραούλ Κάστρο ρώτησε τον Τσίπρα για τον μικρό γιο του, Ερνέστο Facebook Twitter
O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαιρετά τον Ραούλ Κάστρο, στις εκδηλώσεις μνήμης για τον Φιντέλ Κάστρο, στην Πλατεία της Επανάστασης, στην Κούβα.
3

Διάλογο με τον Πρόεδρο της Κούβας Ραούλ Κάστρο, είχε σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο κατά την επίσκεψη του στην Κούβα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η συζήτηση εστιάστηκε στις ευρω-κουβανικές σχέσεις, ειδικότερα δε την επικείμενη συμφωνία ΕΕ- Κούβας, που σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα ανοίγματος της Κούβας προς την Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό, μέρος της συζήτησης φέρεται να αφιερώθηκε και στον ρόλο που έχει η Ελλάδα ως χώρα της ΕΕ.

Μετά την πολιτική συζήτηση, οι δύο ηγέτες συζήτησαν και πιο προσωπικά θέματα, και ο Ρ. Κάστρο ενδιαφέρθηκε να μάθει για τον μικρό γιο του Έλληνα πρωθυπουργού, που έχει το όνομα «Ερνέστο», στη μνήμη του Τσε Γκεβάρα.

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Σε λίγα χρόνια θα κυκλοφορούν στην κούβα με μπλουζάκια Ερνέστο Τσίπρας προς τιμήν του μεγάλου επαναστάτη, που έγινε μύθος επειδή δεν έβαλε ποτέ γραβάτα, ως πρωθυπουργός μιας τριτοκοσμικής χώρας της μακρινής ευρώπης.