Αυτές είναι οι πιο πετυχημένες διαφημίσεις του αποψινού Superbowl

Αυτές είναι οι πιο πετυχημένες διαφημίσεις του αποψινού Superbowl Facebook Twitter
1
Αυτές είναι οι πιο πετυχημένες διαφημίσεις του αποψινού Superbowl Facebook Twitter
Από το διαφημιστικό σποτ "Lost Dog" της Budweiser

Απόψε το βράδυ πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά το δημοφιλέστερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής, ο μεγάλος τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου -ή κοινώς Super Bowl- που θα λάβει χώρα στην Αριζόνα.


Το Super Bowl είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ και ένα από τα δημοφιλέστερα όλου του κόσμου, με ρεκόρ τηλεθέασης και εκατομμύρια αναφορές στα social media κάθε χρόνο.
Πέρσι το Super Bowl είχε καθηλώσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά από την οθόνη, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού που φέτος προβλέπεται ότι θα ξεπεραστεί.


Εκτός από το ποδόσφαιρο αυτό καθεαυτό που αφορά τους φίλους των σπορ και τους αμερικανούς οπαδούς, δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι την παράσταση στο τηλεοπτικό υπερθέαμα που λέγεται SuperBowl κλέβει κάθε χρόνο το περιβόητο και πολυδάπανο live show του ημιχρόνου (Halftime Show), και φυσικά οι διαφημίσεις.


Φέτος το διάσημο μουσικό ημίχρονο – κόστους εκατομμυρίων- έχει αναλάβει η ποπ σταρ Katy Perry, ενώ προηγούμενες χρονιές από την σκηνή του Halftime Show έχουνε περάσει η Beyonce, η Madonna, οι U2, o Prince, κ.α.

Αυτές είναι οι πιο πετυχημένες διαφημίσεις του αποψινού Superbowl Facebook Twitter
Life size pacman για την Bud Light


Δεν είναι όμως μόνο το halftime show που κοστίζει υπέρογκα ποσά.

Όσες εταιρείες κατάφεραν να εξασφαλίσουν μερικά δευτερόλεπτα για να προβάλουν τα τηλεοπτικά σποτ τους στον μεγάλο τελικό επιδόθηκαν για ακόμα μία χρονιά σε φρενήρη κούρσα εντυπώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τηλεοπτικός χρόνος κατά τη διάρκεια του Superbowl κοστίζει περίπου 5 εκ. δολάρια ανά 30 δευτερόλεπτα.


Είναι πλέον παράδοση οι εντυπωσιακότερες αμερικάνικες τηλεοπτικές διαφημίσεις να κάνουν την πρεμιέρα τους στο Super Bowl, και οι παρακάτω είναι μερικές από τις πιο πολυσυζητημένες διαφημίσεις που θα προβληθούν σε λίγες ώρες.


Διαφημίσεις πνευματώδεις, αυτοσαρκαστικές (έχει τελικά η Κιμ Καρντάσιαν φλέβα κωμικού;), επικών διαστάσεων (βλ. το life size αληθινό Pac-man που έστησε η Bud Light για την διαφήμισή της), συγκινητικές (το σκυλάκι της Budweiser θα σας κάνει να βουρκώσετε), ή ακόμα και αποσβολωτικές, όπως το σποτ κατά της ενδοοικογενειακής βίας που βασίζεται στην περίφημη ιστορία της γυναίκας που ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία παριστάνοντας ότι παραγγέλνει πίτσα.


Τους ρίχνουμε μια ματιά.

Real Life PacMan

60 Second

BMW i3 – "Newfangled Idea"

Game Day Commercial | "All-Powerless"

Victoria's Secret Official Superbowl Commercial

The Cliff -Jeff Bridges' new Sleeping Tapes album commercial

Budweiser Super Bowl Commercial "Lost Dog"

#KimsDataStash | T-Mobile Commercial

How Great I Am | Toyota

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
100 εκατ. χαζοαμερικανοι βλεπουν τον τελικο κυριως για τις διαφημισεις στο μισαωρο διαλλειμα. Αυτο τα λεει ολα για το ποσο ενδιαφερον ειναι το "βαρβατο" σπορ τους.Δειτε λιγο μπαλα να ξεστραβωθειτε!