Κάθε Πέμπτη το νέο τεύχος της LiFO είναι διαθέσιμο και στο iPad με πολύ περισσότερη ύλη και πλούσιο πολυμεσικό περιεχόμενο.

 

Η συνεχιζόμενη επιτυχία της LiFO, η χωρίς προηγούμενο πορεία του lifo.gr με περισσότερους από 2.900.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα, καθώς και η εφαρμογή της LiFO για κινητά, συμπληρώνονται από την καλαίσθητη, λειτουργική και πλούσια σε περιεχόμενο iPad έκδοση.

 

Για να διαβάσετε κι εσείς τη LiFO, κατεβάστε την εφαρμογή από το AppStore και αφού κατέβει θα εμφανιστεί στο Newsstand. Αφήστε ανοιχτά τα push notifications για να ενημερώνεστε κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα τεύχος. Μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές εντελώς δωρεάν για να μη χάνετε ούτε ένα τεύχος.

 

 

Από την πρώτη στιγμή που η εφαρμογή ανέβηκε στο AppStore είναι η πλέον δημοφιλής με πολύ καλές κριτικές.

 

Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή θέλετε να προτείνετε κάποια λειτουργία, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας της εφαρμογής ή στείλτε μας e-mail στο lifoapp@lifo.gr. Μην χρησιμοποιείτε τα σχόλια στο AppStore, καθώς είναι αδύνατο να σας απαντήσουμε μέσω αυτού και να σας βοηθήσουμε.

 

Σχετικά με κάποιες απορίες που ήδη έχουν μπει ως σχόλια στο AppStore:

Ερ.: Υπάρχει αρχείο τευχών έτσι ώστε να μπορούμε να διαβάσουμε τα παλαιότερα;

Απ.: Τα παλαιότερα τεύχη της LiFO δεν θα ανέβουν, καθώς η μετατροπή τους από την έντυπη στην ψηφιακή έκδοση είναι πολύ δύσκολη. Κάθε τεύχος στήνεται εξολοκλήρου από την αρχή, ώστε να έχετε την πλήρη διαδραστική εμπειρία μίας ψηφιακής έκδοσης στο iPad.


Ερ.: Για το τεύχος που υπάρχει θα πρέπει να γίνει λήψη προκειμένου να διαβαστεί; Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας του iPad θα προτιμούσα να τα διαβάζω online.

Απ.: Όλες οι εκδόσεις που υπάρχουν στο newsstand πρέπει να κατέβουν για να τις διαβάσετε. Αυτό γίνεται, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές, ακόμη κι όταν δεν έχετε σύνδεση. Το μέγεθος των τευχών της LiFO είναι από τα μικρότερα (μόλις 200MB), ενώ έχετε και την επιλογή της αρχειοθέτησης, ώστε να ελευθερωθεί χώρος από τη μνήμη της συσκευής σας. Αν θελήσετε να το διαβάσετε ξανά στο μέλλον, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τα κατεβάσετε.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr