Διακόπτεται από το απόγευμα σήμερα η ψηφιακή μετάδοση του προγράμματος που εκπέμπεται από εργαζόμενους, στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Αυτό επισημαίνουν σε ανακοίνωση τους οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι κάνουν λόγο για δεύτερη «εκστρατεία μαύρου» από την κυβέρνηση και ζητούν την αλληλεγγύη των πολιτών, καθώς πιστεύουν ότι θα ακολουθήσει επιχείρηση εκκένωσης του κτηρίου στην Α. Παρασκευή, καθώς και σε άλλες εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στη χώρα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΕΡΤ:

 

«Από απόψε 24 του Οκτώβρη στις 6 το απόγευμα η φωνή και η εικόνα της ΕΡΤ θα πάψει να μεταδίδεται στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας.

 

Η κυβέρνηση του "μαύρου" σε μια νέα επιχείρηση εναντίον της Ελεύθερης ΕΡΤ "ρίχνει" και τον 2ο δορυφόρο που χρησιμοποιούσαμε για τη μετάδοση του προγράμματος.

 

Ρίχνουν ξανά "μαύρο" εκεί όπου δώσαμε φως και χρώμα πάνω από 4 μήνες τώρα. Προσπαθούν και πάλι να μας φιμώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τα καταφέρουν.

 

Κρατήστε τα ραδιόφωνα σας συντονισμένα στην συχνότητα των μεσαίων. Επικοινωνήστε με τους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ που βρίσκονται στην περιοχή σας.

 

Και το σπουδαιότερο,

 

Συντονιστείτε με το ertopen.com, το thepressproject.gr αλλά και όποιο άλλο ιστότοπο προσφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης διαδικτυακά.

 

Είναι πλέον εξαιρετικά πιθανό η επιχείρηση του "μαύρου" να συνοδευτεί με μια επιχείρηση εκκένωσης του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής αλλά και όλων των άλλων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

 

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα. Επικοινωνήστε με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Συμβάλετε στην περιφρούρηση και στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση.

 

Σταθείτε στο πλευρό μας. Για να συνεχίσει να ακούγεται η αδέσμευτη φωνή του λαού από τις συχνότητες της ΕΡΤ. Η ΕΡΤ είμαστε όλοι εσείς.

 

Αγωνιζόμενοι Εργαζόμενοι ΕΡΤ».