ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η έντυπη LiFO βγαίνει απ' την καραντίνα με ένα συλλεκτικό τεύχος

Η έντυπη LiFO βγαίνει απ' την καραντίνα με ένα συλλεκτικό τεύχος Facebook Twitter
0

Η έντυπη LiFO επιστρέφει αύριο με ένα ειδικό τεύχος αφιερωμένο σε όλα όσα ζήσαμε το διάστημα της καραντίνας και στη νέα εποχή που ξεκινά.

Έπειτα από την παύση που επέβαλε στην έντυπη βερσιόν της LiFO η καραντίνα κι ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του lockdown το LIFO.gr έκανε αλλεπάλληλα ρεκόρ επισκεψιμότητας (πάνω από 8.200.000 μοναδικοί χρήστες τον Μάρτιο), παρέχοντας καθημερινά υψηλού επιπέδου πρωτογενή θέματα, ψύχραιμη και εκτεταμένη ειδησεογραφική κάλυψη, αλλά και εναλλακτικές προτάσεις ψυχαγωγίας και χαλάρωσης για όλους, επιστρέφουμε με ένα νέο, συλλεκτικό τεύχος που κοιτάζει μπροστά, κάνοντας έναν απολογισμό μιας περιόδου που θα θυμόμαστε για πάντα και εξετάζοντας όλες τις νέες συνθήκες στις οποίες καλούμαστε να ανταποκριθούμε.

Η έντυπη LiFO βγαίνει από την καραντίνα με μια συλλογή κειμένων από εξαιρετικούς guest editors, με νέα άρθρα και συνεντεύξεις από τη δημοσιογραφική ομάδα της LiFO και κυρίως με την αισιόδοξη ματιά που όλοι έχουμε ανάγκη αυτήν τη στιγμή. 

* Να σημειωθεί ότι η διανομή μας έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και σύντομα θα ενημερωθείτε για όλα τα σημεία από τα οποία θα μπορείτε να προμηθευτείτε το νέο τεύχος.

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM