Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ρίζος Ψύλλος σε ηλικία 54 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ρίζος Ψύλλος σε ηλικία 54 ετών Facebook Twitter
0

Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση ότι έφυγε αιφνίδια από τη ζωή ο δημοσιογράφος Ρίζος Ψύλλος, στα 54 του χρόνια.

Ο Ρίζος Ψύλλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και πέθανε τη Μ. Πέμπτη. «Ο Ρίζος Ψύλλος υπήρξε ένας καθ'όλα επαρκής και αποτελεσματικός δημοσιογράφος, που εργάστηκε με ήθος και στοχοπροσήλωση. Ικανότατος και εργατικός είχε μόνο φίλους όπου κι αν εργάστηκε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας συλλυπητήρια στη σύζυγό του και τις δύο κόρες του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου, στις 13.00, στο Νεκροταφείο Παπάγου.

Ο Ρίζος Ψύλλος γεννήθηκε στη Στυλίδα Φθιώτιδας το 1966. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική σταδιοδρομία του το 1988 από το περιοδικό «ΤΗΛΕΡΑΜΑ», καλύπτοντας το ελεύθερο και το ραδιοτηλεοπτικό ρεπορτάζ. Από το 1988 έως το 1992 εργάζονταν και στον ραδιοφωνικό σταθμό "9,41 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FM". To 1990 εργάστηκε ως συντάκτης ύλης στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ενώ το 1991 πηγαίνει στο «ΕΘΝΟΣ». Ως συντάκτης ύλης και αργότερα ως αρχισυντάκτης εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες, ανάμεσά τους η «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», «ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ» «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», «ΕΞΟΥΣΙΑ», «VETO», «Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ» ενώ οι τελευταίες του συνεργασίες ήταν στην ιστοσελίδα protagon και στην εφημερίδα «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ». Επίσης, εργάστηκε και στο περιοδικό «ΚΕΦΑΛΑΙΟ».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ