«Τέλος Μουτσινάς, Λιάγκας, Στεφανίδου» - Οι εκπομπές που αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού

«Τέλος Μουτσινάς, Λιάγκας, Στεφανίδου» - Οι εκπομπές που αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού Facebook Twitter
2

Πολλές είναι οι τηλεοπτικές εκπομπές που δεν θα μεταδίδονται προσωρινά λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το tlife.gr, για λόγους ασφαλείας και προστασίας αποφασίστηκε να μην μεταδοθούν για δυο εβδομάδες οι εκπομπές «Καλό μεσημεράκι» με το Νίκο Μουτσινά, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, τα γυρίσματα των οποίων γίνονται σε στούντιο στα Μελίσσια. 

Νωρίτερα ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως αναβάλλει προσωρινά και την πρεμιέρα του Big Brother στο πλαίσιο των μέτρων εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Επίσης έγινε γνωστό πως διακόπτονται προσωρινά, για προληπτικούς λόγους, λόγω του κορωνοϊού, και τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Καφέ της Χαράς» θα διακοπούν δήλωσε ο Χάρης Ρώμας. «Δεν θέλω να περάσει από το μυαλό κανενός από τους συνεργάτες ότι βάζουμε κάτι πάνω από την υγεία τους ή πάνω από την υγεία των οικογενειών τους», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Αλλαγές και στο Your Face Sounds Familiar φέρνουν τα νέα έκτακτα μέτρα, καθώς ο σταθμός του ΑΝΤ1 αποφάσισε πως τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής θα γίνουν χωρίς την παρουσία τηλεοπτικού κοινού. 

TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια