Friends: Είναι επίσημο, τα Φιλαράκια επιστρέφουν για reunion στο HBO

Friends: Είναι επίσημο, τα Φιλαράκια επιστρέφουν για reunion στο HBO Facebook Twitter
5

Μετά από έντονη φημολογία μηνών και αινιγματικές αναρτήσεις του παλιού καστ στα social media, η HBO επιβεβαίωσε αυτό που όλοι οι φανατικοί των Friends περίμεναν: τα Φιλαράκια επιστρέφουν. 

H HBO Max ανακοίνωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου πως ένα reunion και με τους έξι αγαπημένους πρωταγωνιστές θα είναι έτοιμο τον Μάιο, και θα προβληθεί μέσα από την νέα, συνδρομητική πλατφόρμα. «Φαντάζομαι ότι θα μπορούσατε να το πείτε "Το επεισόδιο που όλοι συναντιούνται ξανά"», δήλωσε ο διευθυντής περιεχομένου του καναλιού, Κέβιν Ράιλι, μιμούμενος τον τρόπου που «βαφτίζονταν» τα επεισόδια "The one where....". «Τα Φιλαράκια παραπέμπουν σε μία εποχή που οι φίλοι, και το κοινό, μαζεύονταν για να σουν κάτι και πιστεύουν ότι αυτό το reunion θα αποτυπώσει αυτό το πνεύμα, φέρνοντας κοντά παλιούς και νέους φανς». 

Έχουν περάσει πάνω από 16 χρόνια, από το τελευταίο επεισόδιο του δέκατου κύκλου των Friends και, όταν τον περασμένο Οκτώβριο η Τζένιφερ Άνιστον άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τους πέντε συμπρωταγωνιστές της, οι φανς άρχισαν να ελπίζουν πως κάτι ετοιμαζόταν. Στο παιχνίδι των υπαινιγμών μπήκαν αργότερα και οι υπόλοιποι ηθοποιοί - ο Μάθιου Πέρι έγραφε για παράδειγμα ότι «έρχονται μεγάλα νέα» και ο Ντέιβιντ Σουίμερ απαντούσε πως ίσως ο Πέρι είναι έγκυος. 

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Τελικά, όλα είναι αλήθεια και ο Σουίμερ, η Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Ματ Λε Μπλανκ, η Λίζα Κούντροου και ο Μάθιου Πέρι θα  επιστρέψουν για ένα μοναδικό επεισόδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πρόγραμμα δεν θα έχει σενάριο και οι έξι ηθοποιοί θα επιστρέψουν στο Stage 24, στα στούντιο της Warner Bros που γυριζόταν για χρόνια η σειρά, στην Καλιφόρνια μπροστά σε κοινό. 

«Συμβαίνει», έγραψε λίγο αργότερα στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον, ταγκάροντας σε μία φωτογραφία και τους έξι ηθοποιούς. 

View this post on Instagram

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Σύμφωνα με το Variety, καθένας από τους πρωταγωνιστές θα λάβει περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του σε αυτό το reunion. «Μετά από 15 χρόνια, 9 μήνες και αμέτρητα αιτήματα φαν σε όλο τον πλανήτη [...] οι ηθοποιοί των "Friends" θα συναντηθούν ξανά» ανακοίνωσε η εταιρεία, που ετοιμάζει την νέα πλατφόρμα, ιδιοκτησίας της WarnerMedia. Εκτός από το σπέσιαλ επεισόδιο, η εταιρεία εξαγόρασε έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων και τα δικαιώματα των δέκα σεζόν, για διάστημα πέντε ετών, αφού η σειρά εξακολουθεί και σαρώνει όπου και αν προβάλλεται - ενδεικτικό είναι πως το 2018 στο Netflix, ήταν η πιο δημοφιλής σε views, σύμφωνα με την εταιρεία Nielsen. 

Αν και περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν για την ώρα ανακοινωθεί, θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως το επεισόδιο θα ξεκινήσει με το "I'll be there for you" των The Rembrandts, που έπαιζε πάντα πριν από κάθε ένα από τα 236 επεισόδια, τα οποία σύντομα θα γίνουν 237. 

 
TV & Media
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Γιατι αρπακτη; Ολοι κερδισμενοι ειναι, το δικτυο επειδη θα μαζεψει συνδρομητες, οι πρωταγωνιστες μιας και δε παιρνουν αμελητεο ποσο για ενα και μονο επεισοδιο και οι φαν παιρνουν αυτο που ζητανε εδω και χρονια. Αν μπουν και καλοι σεναριογραφοι στην μεση δεν υπαρχει λογος να μην παει καλα. Και επειδη μιλαμε για HBO για εμενα το αποτελεσμα θα ειναι σιγουρα καλο.
Αν λάβει υπόψιν κανείς το επίπεδο stardom που απολάμβαναν οι πρωταγωνιστές όσο παίζονταν η σειρά, απογοητεύεται οικτρά από την πορεία που είχαν όλοι τους στη συνέχεια, πλην Aniston.Για να αποφύγω παρεξηγήσεις, δηλώνω μεγάλος fan της σειράς, ως σύνολο, αλλά όχι των ηθοποιών που έπαιξαν.Το Μπαράκι π.χ. έβγαλε 2-3 μεγάλους ηθοποιούς.Αρπαχτή, όχι τόσο για τα χρήματα που θα (ή δεν θα) πάρουν, αλλά για το ότι θα αναστήσει ή θα δώσει παράταση ζωής στις καριέρες των υπόλοιπων 5.Ας το δούμε πρώτα και μετά κρίνουμε.