Eurovision 2020: Τα γνωστά ονόματα που διεκδικούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

Eurovision 2020: Τα γνωστά ονόματα που διεκδικούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα Facebook Twitter
0

Τρία ακόμα ονόματα ήρθα να προστεθούν στη λίστα των υποψηφίων για την ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision του Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.


Έτσι, μετά τη Στεφανία Λυμπεράκη άλλοι τρεις καλλιτέχνες, ο Ιαν Στρατής, του Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με το συγκρότημα των «One» και η Γερμανίδας καλλιτέχνιδα Aly Ryan έρχονται να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Ο Iαν Στρατής έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του για να συμμετάσχει σε αυτόν τον μουσικό διαγωνισμό, ενώ πλέον έχει βρει και το κομμάτι εκείνο που θα θέσει στην κρίση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΡΤ. Ανάλογο ενδιαφέρον έρχεται και από την πλευρά του Κύπριου τραγουδιστή Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, ο οποίος μαζί με το συγκρότημα των «One» απέστειλαν σχετική αίτηση στην ΕΡΤ, αφού προηγουμένως έφτιαξαν ένα τραγούδι το οποίο κινείται μουσικά στο ύφος της Eurovision.

Επίσης η Γερμανίδα Aly Ryan έχει καταθέσει πρόταση στην ΕΡΤ με την υποψηφιότητά της και αναμένει απάντηση. Η Γερμανίδα καλλιτέχνιδα, όπως έχει αναρτήσει στα social media, ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στην Eurovision του Ρότερνταμ και για το λόγο αυτό έχει αυτοπροταθεί σε πολλές χώρες.

Από τον Ιανουάριο θα προβληθεί από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης μια νέα εκπομπή για τη Eurovision, που θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα και θα περιλαμβάνει όλα τα τελευταία νέα γύρω από την προετοιμασία της ελληνικής αποστολής αλλά και άλλων χωρών για τον διαγωνισμό τραγουδιού.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM