ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε τον τελικό GNTM με «ΠΑΣΟΚ» και το κόμμα απάντησε

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε τον τελικό GNTM με «ΠΑΣΟΚ» και το κόμμα απάντησε Facebook Twitter
0

Ο χθεσινός τελικός του GNTM που για πρώτη φορά παγκοσμίως ανέδειξε δυο νικήτριες ήταν για πολλές ώρες το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στα social media.

Οι χρήστες στο Twitter αντέδρασαν με απογοήτευση και θυμό όχι μόνο για τελικό αποτέλεσμα, αλλά και την μεγάλη διάρκεια του σόου που ανέδειξε κορυφαία μοντέλα τις Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο κατόπιν ισοβαθμίας, καθώς είχε καταρρεύσει η πλατφόρμα ψηφοφορίας του κοινού.

Το γεγονός πως για ακόμη μια φορά οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και πέρυσι, ήταν αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο με πολλούς να κάνουν λόγο μέχρι και για στημένο αποτέλεσμα. 

Ανάμεσα στους χρήστες που σχολίασαν το φιάσκο με την ψηφοφορία ήταν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία από μια κάλπη, στην οποία φαίνεται ένα χέρι να ρίχνει μέσα τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

«Άκουσα ψηφοφορία και το χέρι "πήγε" μόνο του. #gntmgr», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.


Το αξιοσημείωτο στην υπόθεση είναι πως το μήνυμα είδε, όπως φαίνεται η Χαριλάου Τρικούπη, με τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στο Twitter να απαντά λίγο αργότερα στον γνωστό σεφ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα GIF από παλαιότερο επεισόδιο του Master Chef στο οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε αναπαράσταση της σκηνής με το νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στο Χέρφιλντ.

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM