«You»: Ο Τζο με νέο όνομα και ξανά ερωτευμένος - Το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν (Spoiler)

«You»: Ο Τζο με νέο όνομα και ξανά ερωτευμένος - Το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν (Spoiler) Facebook Twitter
0

Αποκαλυπτικό είναι το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την δεύτερη σεζόν του «You», όπου ο χαρακτήρας του Πεν Μπάντζλι κάνει νέα αρχή, βρίσκοντας ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Love. 

Ο πρώην Τζο νυν Γουίλ, όπως ονομάζεται πλέον, αποφασίζει να μετακομίσει σε άλλη πόλη μετά την δολοφονία της κάποτε αγαπημένης του, Μπεκ, και έχοντας έρθει αντιμέτωπος με την πρώην του, Κάντας, την οποία νόμιζε πως είχε σκοτώσει.

«Δύσκολο να κάνεις νέα αρχή όταν έχεις το παρελθόν στο μυαλό σου, αλλά αυτός είναι ο νέος μου εαυτός. Μου είπαν πως το Λος Άντζελες έχει να κάνει με ποιους έχεις δίπλα σου. Ίσως πρέπει να τρέξω, αλλά δεν θέλω», ακούγεται να λέει ο Τζο στο τρέιλερ.

Ο λόγος που δεν θέλει να ξεφύγει είναι η Love, η νέα αγαπημένη του στην δεύτερη σεζόν. Την ίδια στιγμή, η Κάντας φαίνεται πως έχει αρχίσει να τον κυνηγάει, ακολουθώντας τον στο Λος Άντζελες. «Το έκανες ξανά, έτσι δεν είναι;», ρωτά τον Τζο, αναφερόμενη στο βίαιο παρελθόν του.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν, που κάνει πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου:

 

Το ψυχολογικό θρίλερ «You» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Caroline Kepnes, ενώ η δεύτερη σεζόν είναι βασισμένη στο σίκουελ της συγγραφέα, «Hidden Bodies».

«Όταν είδαμε για τελευταία φορά τον Τζο, η καρδιά του είχε ραγίσει και το παρελθόν τού χτυπούσε ξανά την πόρτα στο πρόσωπο της Κάντας, μιας γυναίκας που θέλει να του διδάξει ένα μάθημα. Η δεύτερη σεζόν τον βρίσκει να προσπαθεί να ξεφύγει από την Κάντας, αφήνοντας τη Νέα Υόρκη για την δική του προσωπική κόλαση: το Λος Άντζελες. Μόλις βγήκε από μια σχέση που κατέληξε σε φόνο. Το τελευταίο που περιμένει είναι να συναντήσει μια εκπληκτική νέα γυναίκα αλλά ερωτεύεται ξανά και την λένε Love. Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Ή αυτή τη φορά θα είναι κάτι αληθινό; Ο Τζο είναι αρκετά τρελός για να ρισκάρει και να το διαπιστώσει», αναφέρει το Netflix στην περίληψη της σειράς.

«You»: Ο Τζο με νέο όνομα και ξανά ερωτευμένος - Το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν (Spoiler) Facebook Twitter
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM