PewDiePie: Ο κορυφαίος YouTuber του κόσμου ανακοίνωσε πως θα κάνει ένα διάλειμμα

PewDiePie: Ο κορυφαίος YouTuber του κόσμου ανακοίνωσε πως θα κάνει ένα διάλειμμα Facebook Twitter
0

Ο PewDiePie, παγκόσμιος αστέρας του YouTube, ανακοίνωσε ότι κάνει ένα διάλειμμα από την πλατφόρμα, λέγοντας ότι «αισθάνεται πολύ κουρασμένος».

Ο 29χρονος Σουηδός, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Felix Kjellberg, κέρδισε τεράστια φήμη σχολιάζοντας videogames και βρέθηκε κάποια στιγμή να είναι ο πιο ισχυρός YouTuber στον κόσμο.

«Στις αρχές του χρόνου θα μείνω εκτός για λίγο, θα εξηγήσω αργότερα..», δήλωσε ο PewDiePie σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Νωρίτερα φέτος, ο PewDiePie, που σήμερα έχει 102 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του, ξεπεράστηκε ως το μεγαλύτερο κανάλι του YouTube στον κόσμο από την δισκογραφική εταιρία Bollywood T-Series, η οποία έχει πλέον περισσότερους από 121 εκατομμύρια συνδρομητές. Ωστόσο παραμένει ως μοναδικό άτομο, ο κάτοχος του λογαριασμού με τους περισσότερους συνδρομητές.

«Θα κάνω ένα διάλειμμα από το YouTube το επόμενο έτος, θα ήθελα να το πω εκ των προτέρων. Είμαι κουρασμένος, αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβετε», ανακοίνωσε ο PewDiePie.

Αν και εξαιρετικά αγαπητός, ο νεαρός Σουηδός έχει θεωρηθεί και αμφιλεγόμενος. Η Disney διέκοψε τη συνεργασία μαζί του το 2017 μετά από μερικά βίντεο που κυκλοφόρησε και βρέθηκαν να περιέχουν αντισημιτικές αναφορές. Tην ίδια χρονιά, ζήτησε συγγνώμη μετά το σάλο που ξέσπασε επειδή σε βίντεο χρησιμοποίησε τη λέξη «νέγρος».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM