Δείτε τον E.T. να επιστρέφει για τις γιορτές μετά από 37 χρόνια!

Δείτε τον E.T. να επιστρέφει για τις γιορτές μετά από 37 χρόνια! Facebook Twitter
4

Μετά από τέσσερις δεκαετίες σχεδόν, ο E.T., o διάσημος εξωγήινος χαρακτήρας της ομώνυμης ταινίας του Σπίλμπεργκ επιστρέφει στα παλιά επίγεια λημέρια του, πρωταγωνιστώντας σε διαφήμιση τηλεοπτικής πλατφόρμας που ανήκει στον τηλεπικοινωνιακό κολοσσό Comcast.

Στο διαφημιστικό φιλμ που έχει τίτλο "A Holiday Reunion" πρωταγωνιστεί ο Χένρι Τόμας που επιστρέφει κι αυτός στο ρόλο του Έλιοτ, ο οποίος τώρα είναι μεσήλικας πλέον και με δική του οικογένεια, μοιάζει πάντως να εξακολουθεί να ζει στα ίδια προάστια που υπήρξαν το σκηνικό για την ταινία του Σπίλμπεργκ.

Επιστρέφει επίσης και η εμβληματική μουσική υπόκρουση του Τζον Γουίλιαμς στο διαφημιστικό αυτό σποτ για την που έκανε ντεμπούτο στο δίκτυο NBC κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής Παρέλασης της Ημέρας των Ευχαριστηρίων στη Νέα Υόρκη, και θα συνεχίσει να προβάλλεται ανά τον κόσμο καθ΄ όλη την περίοδο των γιορτών μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

 

 

TV & Media
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM