Ο δημιουργός του «Τσερνόμπιλ» επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν

Ο δημιουργός του «Τσερνόμπιλ» επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν Facebook Twitter
0

Δεν ήταν πολύ καιρό πριν που o Γκρεγκ Μέιζιν, δημιουργός της μίνι σειράς της HBO «Τσερνόμπιλ» είχε εκφράσει την πιθανότητα δημιουργίας μίας δεύτερης σεζόν.


Βέβαια, δεν θα ήταν ακριβώς μια παραδοσιακή δεύτερη σεζόν, αλλά περισσότερο από μια ανθολογική συνέχεια της επιτυχημένης (και τώρα βραβευμένης με τον Emmy) σειράς. Ωστόσο, ο Mazin επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέα σεζόν για το Τσερνόμπιλ.


Μιλώντας στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της 71ης απονομής των «Primetime Emmy Awards» ο Γκρεγκ Μέιζιν δήλωσε ότι η σειρά - που περιγράφει λεπτομερώς τα τραγικά γεγονότα της κατάρρευσης του πυρηνικού εργοστασίου της Σοβιετικής Ένωσης το 1986 - ολοκληρώθηκε για πάντα. «Δεν θα το κάνουμε αυτό», είπε. «Είπαμε μια ιστορία ενός τόπου και το κάναμε εξαιρετικά καλά και είναι καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε άλλα μέρη και άλλες εποχές ... ό,τι κοιτάζουμε, είτε πρόκειται για μυθοπλασία είτε για ιστορία, είναι σχετικό με το ποιοι είμαστε τώρα και με τι αντιμετωπίζουμε.»


Ο ίδιος επεσήμανε επίσης πόσο εύστοχη είναι η σειρά τώρα. «Εγώ ως συγγραφέας, έγινα πολύ πιο συνειδητοποιημένος για το πόσο όμοιοι είμαστε όλοι», είπε. «Ακόμα και δύο παραδοσιακοί εχθροί. Το 1986 και το 2019 δεν είναι τόσο διαφορετικό. Οι συνέπειες είναι τώρα παρόμοιες, αν όχι χειρότερες», συμπλήρωσε.


Κατά τη διάρκεια λόγου του μετά την απονομή του βραβείου, ο Μέιζιν ευχαρίστησε τη χώρα της Λιθουανίας και την κυβέρνησή της χαρακτηρίζοντάς τις «υπέροχες» ενώ κάνοντας αναφορά στη δύναμη της αφήγησης, ειδικά όταν έχει να κάνει με πραγματικά γεγονότα είπε «ελπίζω ότι με έναν μικρό έστω τρόπο η σειρά μας βοήθησε τους ανθρώπους να εκτιμούν την αξία της αλήθειας και τον κίνδυνο του ψεύδους».

Με πληροφορίες από Deadline / Cinemablend

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM