Πρεμιέρα για το νέο Beverly Hills 90210 - Το συγκινητικό αντίο στον «Ντίλαν» Λουκ Πέρι

Πρεμιέρα για το νέο Beverly Hills 90210 - Το συγκινητικό αντίο στον «Ντίλαν» Λουκ Πέρι Facebook Twitter
0

Το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion του Beverly Hills 90210 έκανε χθες πρεμιέρα και από το πρώτο επεισόδιο δεν έλειψαν φυσικά οι συγκινητικές αναφορές στον Λουκ Πέρι, τον διάσημο «Ντίλαν» της σειράς. 

Ο Λουκ Πέρι, που υποδυόταν τον καρδιοκατακτητή Ντίλαν Μακέι από το 1990 μέχρι το 2000 στην πρώτη κυκλοφορία της τηλεοπτικής σειράς, πέθανε ξαφνικά στις 4 Μαρτίου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, σε ηλικία 52 ετών, σκορπίζοντας θλίψη σε συναδέλφους, φίλους, συγγενείς και θαυμαστές του. Πριν τον θάνατό του, οι συμπρωταγωνιστές του είχαν πει πως ο ίδιος ήθελε πολύ να εμφανιστεί στο reboot, παρόλο που ο ρόλος του στο Riverdale τού απαγόρευε να συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρότζεκτ. 

Αν και στην πρεμιέρα δεν έγινε άμεση αναφορά στον θάνατο του Λουκ Πέρι, στο διάρκειας μιας ώρας επεισόδιο τον τίμησαν εμμέσως αρκετές φορές. Η πρώτη αναφορά έγινε όταν όλη η παρέα -Γκαμπριέλ Καρτέρις, Τζέισον Πρίσλεϊ, Μπράιαν Όστιν Γκριν, Τζένι Γκαρθ, Τόρι Σπέλινγκ και Ίαν Ζίρινγκ- συναντήθηκαν στο Λας Βέγκας, όπου η «Άντρεα» σχολιάζει πως δεν πιστεύει ότι βρίσκονται όλοι εκεί. «Μακάρι αυτό να ήταν αλήθεια», απαντάει ο «Μπράντον», με το υπόλοιπο καστ να παραμένει σιωπηλό. 

 

Αργότερα στο επεισόδιο και ενώ πετούν όλοι μαζί με ένα ιδιωτικό τζετ από το Λας Βέγκας στο Λος Άντζελες, η Τόρι Σπέλινγκ, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα της «Ντόνα» που έκλεψε υποτίθεται από την έκθεση ενός ξενοδοχείου, λέει: «Ξέχασα πόσο μας λατρεύω όλους μαζί! Πλάκα δεν έχει; Και πήρα πίσω και το φόρεμά μας!». Τότε η Τζένι Γκαρθ της απαντάει πως αυτό δεν είναι «το φόρεμά μας». «Ναι, είναι. Ανήκει σε όλους μας επειδή συμβολίζει όλα όσα δημιουργήσαμε μαζί. Εσύ, εσύ, εσύ και εσύ. Και εγώ με την Σάνεν και τον Λουκ. Δεν θα είμαστε εδώ για πάντα, αλλά φτιάξαμε κάτι που θα μείνει για πάντα», λέει η Τόρι Σπέλινγκ με τον Τζέισον Πρίσλεϊ να σηκώνει το ποτήρι του κάνοντας μια πρόποση: «Στον Λουκ». 

 

Και τέλος, λίγο πριν το φινάλε του επεισοδίου, η «Κέλι» και η «Ντόνα», με μάτια βουρκωμένα, παρακολουθούν στην τηλεόραση μια χαρακτηριστική σκηνή με τον «Μπράντον» και τον «Ντίλαν», όπου ο Λουκ Πέρι λέει: «Καλώς ήρθες στον παράδεισο φίλε! Καλώς ήρθες στο όνειρό σου!». Η εικόνα παγώνει και οι συντελεστές αποχαιρετούν τον ηθοποιό γράφοντας: «Για τον φίλο μας, Luke Perry. 1966 – 2019».

 

To reboot του Beverly Hills 90210 θα επιστρέψει με έξι νέα επεισόδια. Το σενάριο θα είναι μια εναλλακτική πραγματικότητα όπου οι ηθοποιοί, έχοντας επηρεαστεί πολύ από τη σειρά, ξανασυναντιούνται μετά από 19 χρόνια για να συζητήσουν την πιθανότητα του reboot. «Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, φίλοι και εχθροί ξανασυναντιούνται καθώς το γνωστό cast – με το οποίο έχουμε μεγαλώσει – θέλει να συνεχίσει από όπου το άφησε;», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της σειράς.

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM