ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η Έλενα Χριστοπούλου έστειλε εξώδικο στον Alpha - Τι απαντά η Ελεωνόρα Μελέτη

Η Έλενα Χριστοπούλου έστειλε εξώδικο στον Alpha - Τι απαντά η Ελεωνόρα Μελέτη Facebook Twitter
1

Εξώδικο στον Alpha έστειλε η Έλενα Χριστοπούλου με αφορμή μια εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, που είχε καλεσμένο τον Πάνο Καλλίτση

Ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα», όπου είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε πριν από τρία χρόνια και πώς αυτό οδήγησε στο διαζύγιό του με την Έλενα Χριστοπούλου.

Ωστόσο η Έλενα Χριστοπούλου διέψευσε κατηγορηματικά τις αναφορές που έκανε ο Πάνος Καλλίτσης στο πρόσωπό της, στέλνοντας ταυτόχρονα εξώδικο στον Alpha. 

Από την πλευρά της η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας το εξώδικο, απάντησε πως δεν θεωρεί ότι έκανε κάποιο λάθος, τονίζοντας πως έκανε ερωτήσεις και όχι διάλογο.

«Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ' όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό», ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη στο περιοδικό Gala.

TV & Media
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια