Αυξάνονται συνεχώς οι αμοιβές των ηθοποιών του «Stranger Things» - Πόσα παίρνουν ανά επεισόδιο

Αυξάνονται συνεχώς οι αμοιβές των ηθοποιών του «Stranger Things» - Πόσα παίρνουν ανά επεισόδιο Facebook Twitter
0

Μια γιγάντια αύξηση των αποδοχών τους έχει δει το καστ του «Stranger Things», με την επιτυχία της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς να συνεχίζεται στο Netflix για τρίτη σεζόν. 

Σύμφωνα με το Deadline, οι νεότεροι ηθοποιοί, που ήταν άγνωστοι πριν εμφανιστούν στον πρώτο κύκλο της σειράς το 2016, εξασφάλισαν σημαντικές αυξήσεις στις αμοιβές τους. Ειδικότερα, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν φέρεται να είχε τη μεγαλύτερη μισθολογική άνοδο, προσθέτοντας αρκετά μηδενικά στον τραπεζικό της λογαριασμό, στον οποίο περιλαμβάνονται έσοδα από συμμετοχή σε διαφημιστικές καμπάνιες πολλών brand και από τον ρόλο της στην ταινία «Godzilla».

Οι ηθοποιοί του «Stranger Things» είναι διαφορετικών ηλικιών από 14 έως 60 ετών. Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν είναι 15 ετών, ο Γκάτεν Ματαράτσο και ο Φιν Γούλφχαρντ 16 ετών, η Σέιντι Λινκ 17 ετών και ο Νόα Σναπ ο νεότερος, ηλικίας 14 ετών. Η Γουινόνα Ράιντερ είναι 47 ετών και η Μάγια Θέρμαν-Χοκ, κόρη των ηθοποιών Ίθαν Χοκ και Ούμα Θέρμαν, 20 ετών.

Αυξάνονται συνεχώς οι αμοιβές των ηθοποιών του «Stranger Things» - Πόσα παίρνουν ανά επεισόδιο Facebook Twitter

Όταν ξεκίνησε η σειρά στο Netflix οι νεότεροι ηθοποιοί εισέπρατταν 30.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Stranger Things οι πρωταγωνιστές είδαν αξιοσημείωτες αυξήσεις.

Ο Φιν Γούλφχαρντ, ο Νόα Σναπ, ο Κάλεμπ ΜακΛάφλιν και ο Γκάτεν Ματαράτσο κερδίζουν πλέον 200.000-250.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Η Μόλι Μόμπι Μπράουν εισπράττει περισσότερα, αν και το ακριβές ποσό δεν έχει αποκαλυφθεί. Η Γουινόνα Ράιντερ και ο Ντέβιντ Χάρμπουρ κερδίζουν 300.000 έως 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο και άλλοι ηθοποιοί, οι Τσάρλι Χίτον και Ντάλια Ντάιερ πιστεύεται ότι αμείβονται με 150.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Αυξάνονται συνεχώς οι αμοιβές των ηθοποιών του «Stranger Things» - Πόσα παίρνουν ανά επεισόδιο Facebook Twitter

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν έχει περιουσία ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Με βάση τις εκτιμήσεις του Deadline, η ηθοποιός θα εισπράξει 2 εκατομμύρια δολάρια από τη συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς και θα προστεθούν στη μέχρι τώρα αμοιβή της, που ήταν 510. 000 δολάρια.

Ο Φιν Γούλφχαρντμ, ένα ακόμη από τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα της σειράς, έχει περιουσία 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Συμμετείχε στη νέα εκδοχή του θρίλερ «It» το 2017 και πρωταγωνιστεί επίσης στις ταινίες «The Goldfinch», «It Two» και «The Addams Family». Ο Γκάτεν Ματαράτσο έχει επίσης περιουσία που υπολογίζεται τα 2 εκατ. δολάρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ