ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Παραιτήθηκαν Γιάννης Δρόσος και Μιχάλης Ψύλος από ΕΡΤ και ΑΠΕ - ΜΠΕ

Παραιτήθηκαν Γιάννης Δρόσος και Μιχάλης Ψύλος από ΕΡΤ και ΑΠΕ - ΜΠΕ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
5

Παραιτήθηκαν οι Γιάννης Δρόσος και Μιχάλης Ψύλος, που είναι επικεφαλής σε ΕΡΤ και ΑΠΕ - ΜΠΕ αντίστοιχα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος και ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, σε συναντήσεις τους με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Ο κ. Πέτσας τούς ευχαρίστησε και τούς ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρις ότου διεξαχθεί και ολοκληρωθεί η διαδικασία που προβλέπεται για την αντικατάστασή τους.

Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, περνάει στο εξής η αρμοδιότητα και της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σύμφωνα με το ΦΕΚ της νέας κυβέρνησης. Η ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, είναι ο εποπτεύων φορέας της ΕΡΤ και του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.

TV & Media
5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πάντα το ΑΠΕ διένειμε ειδήσεις με τη φωνή της εκάστοτε κυβέρνησης. Αυτός ήταν ο ρόλος του και προφανώς ουδείς εχέφρων άνθρωπος θα το εμπιστευόταν σαν πηγή αντικειμενικής ενημέρωσης, Το ΑΠΕ όμως της κυβέρνησης Σύριζα, όπως ήταν φυσικό, ξεπέρασε κάθε όριο και μετατράπηκε κυριολεκτικά σε "Πράβδα".
Αμ θα σας λείψει και η Ακριβοπούλου. Σε ποιο μέρος του κόσμου θα πρέπει να πάτε για να ξαναδείτε τέτοιο θέαμα; Ένα κάρο λεφτά θα σας στοιχίσει ένα ταξίδι στην Κορέα κι εσείς την είχατε μέσα στο σπίτι σας κάθε μέρα.
η αταλαντη και ασήμαντη σύντροφος του Κούλογλου που έγινε πρώτη μούρη της κρατικής τηλεόρασης με τις πλάτες του κόμματος, ελπίζω να επιστρέψει στα ανθυποδεύτερα μέσα από τα οποία προέρχεται
Τη γλύτωσε ο κ Αρβανίτης, γενόμενος ευρωβουλευτής. Θέλω να μάθω και για τη σύζυγο του κ κουλογλου, είναι αυτή η μετριοτάτη που παρουσιάζει μια μεσημεριανή εκπομπή στην ΕΤ1 που δε βλέπεται όση προσπάθεια κι αν κατέβαλα.