O Χατζηνικολάου δεν θα είναι στο debate - Τι έγραψε στο Twitter

O Χατζηνικολάου δεν θα είναι στο debate - Τι έγραψε στο Twitter Facebook Twitter
2

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα είναι στο debate μεταξύ των 5 πολιτικών αρχηγών, το οποίο θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου. 

Ο δημοσιογράφος έκανε γνωστή την απόφαση του μέσω social media, αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τη διαδικασία με την οποία θα διεξαχθεί το debate.

«Δεν θα είμαι στο... debate των παράλληλων μονολόγων.Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά μαζί στην «ζωηρή» προεκλογική μας εκπομπή στον @AntennaNews τη Δευτέρα 1 Ιουλίου», έγραψε στο Twitter ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η πρόταση είναι να κάνει τον συντονισμό η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου και ερωτήσεις να θέσουν οι εξής δημοσιογράφοι: Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, Μάρα Ζαχαρέα από το Star και Ελλη Στάη από το Open.

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο φιλα προσκείμενος όλων των κυβερνήσεων, τωρά που η μπίλια δεν έχει κάτσει ακόμα σε χρώμα, ανακάλυψε παράλληλους μονόλογους!!!Δημοσιογραφία για σεμινάριο.Μόνο αυτός ήταν εκσυγχρονιστήρι του ταπερμαν, λιβανιστήρι του κωστάκη, όψιμος επαναστάτης και πατερίτσα του τσίριζα. Και όλα αυτά χωρίς να τσαλακωθεί ή να χρειαστεί να δώσει εξηγήσεις σε κανέναν.Εύγε!