Άγρια κόντρα Βελόπουλου - Στάη στον «αέρα»: Αποχώρησε από την εκπομπή

Άγρια κόντρα Βελόπουλου - Στάη στον «αέρα»: Αποχώρησε από την εκπομπή Facebook Twitter
8

Έντονη κόντρα ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής μεταξύ του Κυριάκου Βελόπουλου και της Έλλης Στάη, στον «αέρα» του καναλιού Open Beyond. 

Σαράντα πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο ευρωβουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση», συνδέθηκε ζωντανά με το στούντιο της εκπομπής Open Mind όπου ακολούθησε μία σύντομη και φορτισμένη στιχομυθία, πριν ο πρόεδρος του κόμματος αποχωρήσει. Ξεκινώντας, παραπονέθηκε για την αναμονή σημειώνοντας ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που τον καλεί τον κανάλι. «Σπάσαμε το ρόδι», είπε χαρακτηριστικά. «Είστε χαρούμενος» απάντησε η κα Στάη. 

Από την πρώτη κιόλας ερώτηση με αφορμή δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με το αν το κόμμα του βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο πλησίον της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βελόπουλος έδειξε την δυσαρέσκειά του. «Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια». «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη», αποκρίθηκε λίγο αργότερα ο πολιτικός. «Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η δημοσιογράφος. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη».

Στην επόμενη ερώτηση για δικό του παλιότερο σχόλιο «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο», ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε την Έλλη Στάη ότι κάνει προπαγάνδα με κομμένες φράσεις του. «Υπάρχουν και λίγοτερο ναζιστικά;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος. «Τις τρολιές της ΝΔ όχι σε μένα» απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Μάλλον δεν σας αξίζει να μας μιλάτε», απάντησε η δημοσιογράφος και ο πολιτικός έβγαλε το μικρόφωνο από το σακάκι του και αποχώρησε εκνευρισμένος.

Η επίμαχη στιχομυθία μετά το 2:49 

 
 
*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί είχε δίκιο η Στάη στον καβγά με τον Βελόπουλο
 
TV & Media
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Πραγματικά όσο κι αν θεωρώ γελοίο τον Βελόπουλο δε μπορώ να μην σχολιάσω για ακόμα μια φορά την έλλειψη επαγγελματισμού της Στάη. Όλο ειρωνεία, όλο κόμπλεξ και συνεχώς διακόπτει τον κάθε καλεσμένο της. Έλεος πια! Που σπούδασε δημοσιογραφία;
Την έχει δει γενικά κάπως αυτή, γιαυτό. Δεν έχει σημασία που σπουδάζει κανείς...ο χαρακτήρας μετράει. Καιρό είχε πάντως κάτι τέτοιους παλικαρισμούς να κάνει οn air κάνας πολιτικός.
Προεκλογική μανούρα να τραβήξει βλέμματα ως αντισυστημικός αντί να πει για το από που χρηματοδοτείται ο ίδιος και το κόμμα του.Ή τα λεφτά βγαίνουν από τις κρέμες για την ποδάγρα;
Εμ, τι περιμένεις όταν αναδεικνύεις ψεκασμένα φασιστόμουτρα σε δημόσια λειτουργήματα; Αυτοί είμαστε, αυτούς ψηφίζουμε, αυτοί μας εκπροσωπούν. Και μία συζήτηση δεν μπορούν να κάνουν, μόνο να βρίζουν θέλουν χωρίς αντίλογο.
Τα καταφέραμε να έχει βήμα ο τύπος αυτός σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και να μην προλαβαίνει να εμφανίζεται σε εκπομπές και να διακυρήττει τις ψεκασμένες αηδίες του.
Αν θυμάμαι καλά ο Παπαδάκης και ο Αυτιάς το είχαν κάθε βδομάδα σχεδόν το τελευταίο τρίμηνο. Δεν θέλει και πολύ για να γίνει η πλύση εγκεφάλου και να τον περάσεις για νορμάλ επιλογή.
Δεν είναι, ούτε τίθεται θέμα «πλύσης εγκεφάλου», κατανοώντας το σκεπτικό της συγκεκριμένης φράσης και του σχολίου γενικότερα.Αυτό που πρωταρχικά φανερώνεται, όχι μόνο από την συγκεκριμένη επιλογή του εκλογικού σώματος, αλλά και άλλων, παρόμοιων επιλογών, με αποκορύφωμα τη συνεχή εκλογή της Χρυσής Αυγής από το 2009 και μετά, είναι η πλήρης έλλειψη ουσιαστικής παιδείας των πολιτών της χώρας μας, κάθε ηλικίας, ανεξαρτήτως μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, καθώς και η πλήρης αδυναμία κριτικής, εποικοδομητικής και εξελικτικής σκέψης.Θα μου πείτε, ο θυμός και η αγανάκτηση!... Μόνο που στην διαχείριση του θυμού και της αγανάκτησης φαίνεται η ευφυΐα και η ευθυκρισία ή όχι. Είτε σε συλλογικό, είτε σε ατομικό επίπεδο.Σημείωση:Στην εκπομπή του Παπαδάκη ήταν όταν ο Κασιδιάρης τόσο ανεπίτρεπτα πρόσβαλε τη Ρένα Δούρου και εν συνεχεία χειροδίκησε στη Λιάνα Κανέλλη, εισπράττοντας, από πολύ μεγάλη μερίδα τηλεθεατών και όχι μόνο, επιδοκιμασίες και... συχαρίκια...!