Game of Thrones: Πώς αντέδρασαν Κιτ Χάρινγκτον και Εμίλια Κλαρκ όταν διάβασαν για πρώτη φορά το φινάλε ( Λίγο spoiler)

Game of Thrones: Πώς αντέδρασαν Κιτ Χάρινγκτον και Εμίλια Κλαρκ όταν διάβασαν για πρώτη φορά το φινάλε ( Λίγο spoiler) Facebook Twitter
1

Αν ακόμη δεν έχετε δει το φινάλε του Game of Thrones, προειδοποιούμε πως ακολουθεί spoiler. Οι φανατικοί του Game of Thrones πήραν μια τελευταία γεύση από τα παρασκήνια της σειράς μέσα από το ντοκιμαντέρ «The Last Watch», που έδειξε τους πρωταγωνιστές να διαβάζουν για πρώτη φορά το σενάριο του τέλους.

Σκηνοθετημένο από την Τζίνι Φίνλεϊ, το «The Last Watch» δείχνει όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες και πώς ακριβώς γυρίστηκε το Game of Thrones. 


Από τις πιο δυνατές στιγμές του ντοκιμαντέρ, διάρκειας σχεδόν δυο ωρών, ήταν όταν οι πρωταγωνιστές συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να διαβάσουν για πρώτη φορά το σενάριο με το φινάλε της σειράς.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα φαίνεται μεταξύ άλλων η Λένα Χιντεϊ, που υποδύεται την Cersei Lannister να κάθεται φορώντας τα γυαλιά της δίπλα από την Εμίλια Κλαρκ, που στην σειρά έκανε τον ρόλο της Daenerys Targaryen. Η αντίδραση της Εμίλια Κλαρκ δεν θα μπορούσε να μην συμπεριληφθεί στο ντοκιμαντέρ καθώς ήταν από τις πιο έντονες, μαζί με εκείνη του Κιτ Χάρινγκτον.


Ο Κιτ Χάρινγκτον, που υποδύεται τον Jon Snow, δεν είχε διαβάσει το σενάριο πριν την τελική ανάγνωση, παρόλο που αντίγραφα είχαν δοθεί σε όλο το καστ αρκετές ημέρες νωρίτερα. Ως εκ τούτου, όταν έφτασε η στιγμή που ανακάλυψε τι ακριβώς θα κάνει ο ρόλος του στο φινάλε, ο ηθοποιός ταυτόχρονα σοκαρίστηκε και στενοχωρήθηκε. Η Εμίλια Κλαρκ φαίνεται αμέσως μετά να χαμογελάει αμήχανα κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι της. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Κιτ Χάρινγκτον ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος της ανάγνωσης του σεναρίου. 

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είμαστε σίγουροι ότι δεν ξέσπασε σε κλάματα επειδή στο φιναλε της πιο intense σειράς δεν θα είχε ρόλο για σχεδόν 1 ώρα που δεν γίνεται τίποτε; (αφού σκοτώνει την Ντάνυ)