ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα: «Κάθαρμα, θα σου κάνω μήνυση»

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα: «Κάθαρμα, θα σου κάνω μήνυση» Facebook Twitter
5

Την «έκρηξη» του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη προκάλεσε ένα μήνυμα τηλεθεατή στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», με τον κεντρικό παρουσιαστή να απειλεί live με αγωγές και μηνύσεις. 

Διαβάζοντας, όπως το συνηθίζει κάθε πρωί, τα μηνύματα του κοινού, ο Γιώργος Παπαδάκης διάβασε και ένα μήνυμα για τον γιο του: «Γερόλυκε Παπαδάκη μας περνάς για μαλ@@@@ τόσα χρόνια; Αλλά βγήκε η αλήθεια για σένα. Πόσα παίρνει ο γιος από τον Τσίπρα;».

Ο δημοσιογράφος απάντησε αρχικά με ψυχραιμία στη συγκεκριμένη μομφή: «Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του για να βγει καθηγητής στην Αγγλία. Αφού τελείωσε εδώ το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο τελείωσε με άριστα το μάστερ και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του». Όσο περνούσε η ώρα, ο δημοσιογράφος άρχισε να ταράζεται όλο και περισσότερο, απειλώντας με μήνυση και αγωγή τον τηλεθεατή. 

«Φαρμακόγλωσσε, που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά, θα σου κάνω μήνυση και αγωγή. Γιατι; Γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη. Αυτοί που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί. Ας τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία να βγάλουν τα payroll. Ζήτα τώρα συγγνώμη γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή. Τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι υπερήφανος. Για μένα βρε ηλίθιε πες ότι θέλεις, για το παιδί όμως όχι δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα».

 
TV & Media
5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο Παπαδάκης έχασε την ψυχραιμία του επειδή κάποιος -λέει πως- συκοφάντησε τον γιό του.... Καλά ως εδώ.... Μετά όμως ανέφερε ότι "Αυτοί που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί." Μπα; Από που και ως που είναι "γνωστοί"; Εγώ μπορεί να έχω υποψίες και για τους μεν και για τους δε, αλλά "γνωστοί" δεν είναι σε εμένα. Μήπως έχεις κάτι να πεις; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ (και για να μην παρεξηγηθώ..... δεν νομίζω, όχι γιατί δεν υπάρχουν το payroll -δεν είμαι σε θέση να το ξέρω- αλλά γιατί ο Παπαδάκης μόνο γενικότητες θα έλεγε ακόμα και αν είχε τα extrait της πληρωμής)Εσένα λοιπόν κ. Παπαδάκη , που σου είναι "γνωστοί" ποιος είναι ο ρόλος σου σαν δημοσιογράφος; Να λες γενικότητες και να ...χαριτολογείς; (λέμε τώρα, γιατί από χιουμορ... άστα να πάνε). Κάνε το show σου με το ανώνυμο troll αν θέλεις, αλλά αν δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο, τα άλλα άστα για τους αληθινούς δημοσιογράφους.
Αυτός ο Παπαδάκης θα αφήσει τα κόκαλα του στο στούντιο. 30 χρόνια σχεδόν non-stop, ο βασιλιάς της πρωινής ζώνης. Αυτός και η Μενεγάκη. Αλλά η Ελένη έχει χρόνια μπροστά της, ενώ ο Γιώργος κοντεύει τα 70. Πόσο να αντέξει πια;Καλά να είναι ο άνθρωπος βέβαια...
Από τη μία ισχύει αυτό που λες, από την άλλη ο Παπαδάκης είναι μιας άλλης γενιάς και σχολής και το πιθανότερο είναι ότι δε βιώνει/γνωρίζει με τον ίδιο τρόπο το σύγχρονο διαδίκτυο, όσο κι αν αυτό έχει απλωθεί (επειδή το επιλέγουμε) στις ζωές μας.Νομίζω όμως ότι τέτοια αντιμετώπιση χρειάζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, να υψώνουμε φωνή και να βάζουμε ανθρώπους και πράγματα στη θέση τους.Η ιστορία στο ίντερνετ έχει καταντήσει λίγο παιδική χαρά των νταήδων του "παγκόσμιου σχολείου" και όσο τους επιτρέπεται, τόσο θα παρεκτρέπονται.
Δεν διαφωνώ σε όσα λες αλλά το να βάλεις στην θέση του ενα τρολλ κράζοντας το δημόσια ειναι τελείως λάθος για τον απλούστατο λογο πως έτσι πετυχαίνει αυτο που θέλει .Ο συγκεκριμένος ήθελε προφανώς να γίνει θέμα (εγώ σου λέω πως ουτε ο ίδιος μπορεί να μην πιστεύει αυτά που έστελνε στον Παπαδάκη) και το κατάφερε μια χαρά .