«Είναι ασέβεια», λέει η Σόφι Τέρνερ στους φανς που ζητάνε να ξαναγυριστεί το Game of Thrones

«Είναι ασέβεια», λέει η Σόφι Τέρνερ στους φανς που ζητάνε να ξαναγυριστεί το Game of Thrones Facebook Twitter
5

Η Σόφι Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ) είναι δυσαρεστημένη με τους φανς του Game of Thrones, που υπογράφουν μια καμπάνια για να ξαναγυριστεί το φινάλε της σειράς του HBO.


Από την Τρίτη, η καμπάνια για υπογραφές στο Change.org έχει εξασφαλίσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια υπογραφές. Σε μια συνέντευξη στους New York Times η Τέρνερ μίλησε για το αίτημα αυτό και η ενόχλησή της εκφράζεται ξεκάθαρα.


«Όλες αυτές οι υπογραφές νομίζω ότι είναι ασέβεια για όσους εργάστηκαν στα γυρίσματα, τους συγγραφείς και τους κινηματογραφιστές που δούλεψαν ακούραστα για πάνω από 10 χρόνια για τη σειρά και για 11 μήνες για την τελευταία σεζόν», είπε.

«Πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν τόσο σκληρά και για τους ανθρώπους αυτούς είναι ασέβεια το να ζητάνε κάτι τέτοιο επειδή δεν ήταν αυτό που ήθελαν να δουν» είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε πως όμως δεν την εκπλήσσουν τα δηλητηριώδη σχόλια από θεατές.


«Οι άνθρωποι έχουν πάντα μια ιδέα στο κεφάλι τους για το πώς θέλουν να τελειώσει μια σειρά και έτσι όταν δεν τους αρέσει, αρχίζουν να να επαναστατούν», δήλωσε η Τέρνερ η οποία πρόσθεσε πως είναι ευχαριστημένη με το τέλος της Σάνσα Σταρκ.

TV & Media
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μα φυσικα και εχει δικιο σ αυτη τη λογικη οτι αρεσει στο πελατη δηλαδη και ο συγγραφεας να ξαναγραφει το βιβλιο με αλλο τελος και ο σκηνοθετης να ξαναγυρναει τη ταινια.Με λιγα λογια λογικη καταναλωτη στο supermarket
προφανως δεν γνωριζεις οτι το σεναριο δεν γραφτηκε ερημην του George Martin ασχετως αν το βιβλιο εχει αλλη προοπτικη ουτως η αλλως το σχολιο μου αφορα γενικα την αντιμετωπιση ενος δημιουργου
Και εχει Αδικο και μεγάλο μάλιστα....Οταν κατακρεουργούν την ιστορία στο τέλος κάποιοι ανεγκέφαλοι είναι δικαίωμα όλων να διαμαρτύρονται και να ενεργούν όπως ακριβώς κάνουν. Δεν είναι θέμα κριτικής μόνο, είναι θέμα προσβολής της νοημοσύνης των τόσων εκατομμυρίων τηλεθεατών.