ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

 

Ποιος είναι ο αγαπημένος της λέοντας που της έδωσε ευκαιρία να επιστρέψει στο Ραντεβού Στα Τυφλά, μια εκπομπή που έγραψε τη δική της ιστορία στην ιδιωτική τηλεόραση;

 

Η απολαυστική και χειμαρρώδης Βάσια Τριφύλλη έρχεται στη σκηνή του It's Show Time αυτή την Κυριακή, καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη, και αφού «επιστρέψει» σε ένα τηλεοπτικό ρόλο που την έκανε διάσημη μοιράζεται με τον οικοδεσπότη του μεγαλύτερου τηλεοπτικού πάρτι ιστορίες που σημάδεψαν τη δική της ζωή. Εξομολογείται τις «καψούρες» της, όπως χαρακτηριστικά λέει, αλλά και την άβολη στιγμή όταν έπιασε επ' αυτοφώρω σύντροφό της να την απατά με γνωστή τραγουδίστρια.

 

 

 

Οι εκπλήξεις στο It's Show Time πολλές. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος όχι μόνο θα τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες του στη σκηνή, με το κοινό να τον αποθεώνει, αλλά θα παίξει κλαρίνο και θα τραγουδήσει backstage α καπέλα με τον εγγονό του Μάκη Χριστοδουλόπουλο jr το αγαπημένο του τραγούδι. Τη Βοσπορίτισσα.

 

 

 

 

Στη σκηνή του It's Show Time έρχεται και ο Τριαντάφυλλος με νέο λουκ και μεγάλα κέφια και, μεταξύ άλλων, παίζει με το Νίκο ένα δύσκολο και... βρώμικο παιχνίδι. Ποιος θα νικήσει;

 

 

 

Το It's Show Time έρχεται το βράδυ της Κυριακής 19 Μαίου, στις 21.00, με μια ακόμα συνάντηση-έκπληξη: Ο Νίκος Κοκλώνης συναντά τον Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος την ημέρα της επετείου της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου μοιράζεται μαζί του αναμνήσεις και την οικογενειακή του ιστορία.