Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα πέρασαν στον τελικό

Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα πέρασαν στον τελικό Facebook Twitter
2

Στη μάχη για μια θέση στον τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision ρίχθηκαν απόψε Ελλάδα και Κύπρος, με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα να περνούν στον τελικό. 

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στη 16η θέση του πρώτου ημιτελικού με την Κατερίνα Ντούσκα και το τραγούδι «Better Love», το οποίο έχει γράψει μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon, ενώ πρώτη, στον ίδιο ημιτελικό, εμφανίστηκε η Τάμτα με το τραγούδι «Replay» εκπροσωπώντας την Κύπρο.

«Θα δείτε μια επανάσταση αγάπης! Στη σκηνή θα είμαστε έξι γυναίκες και θα υπάρχει ένας κοινός κώδικας ανάμεσα στο βιντεοκλίπ και σε αυτό που ετοιμάσαμε, όμως θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό, πιο ώριμο και πιο δυναμικό», είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες η Κατερίνα Ντούσκα για την παρουσίαση του «Better Love» στην σκηνή της Eurovision 2019.


Δεκαεπτά χώρες εμφανίστηκαν στη σκηνή του Τελ Αβίβ, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision για μια θέση στον τελικό του Σαββάτου, ωστόσο μόνο δέκα πήραν το εισιτήριο μετά την ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών, αλλά και του τηλεοπτικού κοινού.

Οι δέκα χώρες που πέρασαν στον τελικό είναι Ελλάδα, Λευκορωσία, Σερβία, Κύπρος, Εσθονία, Τσεχία, Αυστραλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Σλοβενία.

Δείτε τα βίντεο με τις εμφανίσεις της Ελλάδας και της Κύπρου:

 
 
TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Απελπιστική η ελληνική παρουσία... Ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να στείλει η Ελλάδα στο ισραηλινό πανηγύρι.Ανέμπνευστο το τραγούδι, θαμπή και αποκρουστικά ένρινη η φωνή της άχαρης τραγουδίστριας, άθλιο το ρούχο της και εν γένει τα εικαστικά, αλλά και τα κιτς χορογραφικά με τις ξιφομάχους μπουμπούκες... Ευτυχώς που η Τάμτα και η παρουσία της Κύπρου είχαν κάτι να πουν.