Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα στον ημιτελικό - Δείτε την εμφάνισή της

Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα στον ημιτελικό - Δείτε την εμφάνισή της Facebook Twitter
2

Ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον Α' Ημιτελικού της Eurovision 2019, η οποία εκπροσωπεί φέτος την Ελλάδα στον διαγωνισμό στο Τελ Αβίβ με το τραγούδι «Better Love»

Το τραγούδι «Better Love» έχει γράψει η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon.


Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια εμφανίστηκε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θυμίζει αναγεννησιακό παραμύθι και είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων» του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος. Να σημειωθεί πως η ελληνική συμμετοχή επέλεξε την τεχνική ταμπλό βιβάν, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision. Πρόκειται για την αναπαράσταση μιας ιστορικής σκηνής με ζωντανά ακίνητα πρόσωπα, ώστε να δίνουν την εντύπωση ζωγραφικού πίνακα.

Στη σκηνή την Κατερίνα Ντούσκα πλαισίωσαν οι χορεύτριες Δήμητρα Βλάχου και Φάνια Γρηγορίου και οι τραγουδίστριες Ευγενία Λιάκου, Ελένη Ποζαντζίδου και Ερασμία Μαρκίδη. Την χορογραφία έχει επιμεληθεί η Ιωάννα Τουμπακάρη και το σκηνικό ο Tom Denning, που έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Κατερίνας Ντούσκα στον Α' Ημιτελικό της Eurovision:

 
TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Απελπιστική η ελληνική παρουσία... Ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να στείλει η Ελλάδα στο ισραηλινό πανηγύρι. Ανέμπνευστο το τραγούδι, θαμπή και αποκρουστικά ένρινη η φωνή της άχαρης τραγουδίστριας, άθλιο το ρούχο της και εν γένει τα εικαστικά, αλλά και τα κιτς χορογραφικά με τις ξιφομάχους μπουμπούκες... Ευτυχώς που η Τάμτα και η παρουσία της Κύπρου είχαν κάτι να πουν.
Σε σχέση με τις άλλες χρονιές και τα μαστίγια που κυκλοφορούν, μου φαίνεται μίνιμαλ και τουλάχιστον έχει φωνή (αν και νομίζω άλλα τραγούδια της ταιριάζουν πιο πολύ).