Εμφανίστηκε «κρυφά» στο Netflix το μεγαλύτερο φετινό παγκόσμιο blockbuster μετά το “Avengers: Endgame”

Εμφανίστηκε «κρυφά» στο Netflix το μεγαλύτερο φετινό παγκόσμιο blockbuster μετά το “Avengers: Endgame” Facebook Twitter
1

Μια από τις πιο μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες παγκοσμίως είναι εδώ και λίγες μέρες διαθέσιμη στο Netflix αλλά οι περισσότεροι συνδρομητές της πλατφόρμας δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.

Η υπόθεση του blockbuster επιστημονικής φαντασίας με τίτλο "The Wandering Earth" έχει να κάνει με τις προσπάθειες της ανθρωπότητας στο κοντινό μέλλον να αποτρέψουν την καταστροφή της Γης εξαιτίας της εκτροπής του ήλιου.

Η ταινία έκανε στο κινεζικό box office άνοιγμα επιπέδων και ήδη αποτελεί τη δεύτερη πιο εμπορική μη αγγλόφωνη ταινία όλων των εποχών με πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις ήδη, παγκοσμίως. Επίσης είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής ταινία στον κόσμο για το 2019 μετά το "Avengers: Endgame".

Παρ' όλα αυτά, η ταινία μπήκε πριν από δέκα μέρες στο πρόγραμμα του Netflix χωρίς καμιά σχετική ανακοίνωση αλλά και χωρίς καθόλου προώθηση και επίσημο trailer από την πλατφόρμα.

 
TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια