Πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν τη συγκλονιστική έρευνα του Παπαχελά για το Μάτι

Πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν τη συγκλονιστική έρευνα του Παπαχελά για το Μάτι Facebook Twitter
2

Πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές καθήλωσε η συγκλονιστική έρευνα του Αλέξη Παπαχελά «Μάτι: Τα ντοκουμέντα μιλούν» που προβλήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή με τα ντοκουμέντα και τις αποκαλύψεις για την εθνική τραγωδία έγινε σήμερα το Νο1 θέμα συζήτησης στον κοινωνικό, αλλά και τον πολιτικό ιστό καθώς έφερε στο φως νέα στοιχεία για όλα όσα έγιναν την 23η Ιουλίου του 2018.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ, 554.828 παρακολούθησαν την έρευνα του Αλέξη Παπαχελά «Μάτι: Τα ντοκουμέντα μιλούν» και 1.338.406 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό Το συνολικό ποσοστό τηλεθέασης έφτασε στο 14,7% και στο δυναμικό κοινό 18-54 το ποσοστό -ειδικά για ενημερωτική εκπομπή που προβλήθηκε σε prime time ζώνη- ήταν 13,2%. Η έρευνα απασχολεί σήμερα όλο τον Τύπο και τα ηλεκτρονικά μίντια ενώ και στα social media το σχετικό hashtag είναι στα top trends του twitter με σχεδόν 20.000 σχόλια.

TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM