Το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones μεταφορτώθηκε στην Amazon νωρίτερα λόγω σφάλματος, δήλωσε η εταιρεία.

 

Το δεύτερο επεισόδιο της όγδοης και τελικής σεζόν δεν έπρεπε κανονικά να μεταδοθεί μέχρι το βράδυ της Κυριακής, αλλά ένα τραγικό λάθος οδήγησε σε spoilers.

 

Ορισμένα μέλη του Amazon Prime μπόρεσαν να τα παρακολουθήσουν αρκετές ώρες πριν.

 

«Λυπούμαστε που για ένα μικρό χρονικό διάστημα οι πελάτες της Amazon στη Γερμανία ήταν σε θέση να έχουν πρόσβαση στο δεύτερο επεισόδιο του Game of Thrones» , δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Amazon. «Αυτό ήταν ένα λάθος και έχει διορθωθεί», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

 

Μπορεί όντως το επεισόδιο να αποσύρθηκε σύντομα, αλλά ήταν αρκετός ο χρόνος ώστε πολλοί να το δουν ολόκληρο και το ίντερνετ γέμισε με spoilers.

 

Screenshots και λεπτομέρειες της υπόθεσης άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο πριν από την επίσημη προβολή, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση σε φανς που ήθελαν να αποφύγουν τα spoilers.

 

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι διασκέδασαν με ότι είχε συμβεί.

 

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Mariah Carey ήταν μια από αυτούς και πρότεινε να προχωρήσει στην δημοσίευση κάποιων "μεγάλων spoilers".

 

Τελικά δεν το έκανε, αλλά δημοσίευσε μια φωτογραφία της που την δείχνει καθισμένη στο θρόνο.

 

 

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα που το Game of Thrones εμφανίστηκε νωρίτερα από το κανονικό στο διαδίκτυο.

 

Το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας τέθηκε στη διάθεση των πελατών της DirecTV Now τέσσερις ώρες νωρίτερα.

 

Το Forbes γράφει πως το HBO θα έπρεπε να τραβάει τα μαλλιά του με αυτό που συμβαίνει, αλλά σημειώνει πως αυτή η σειρά είναι τόσο δημοφιλής και υπάρχουν τόσες πολλές αγορές για να διαχειριστεί, που φαίνεται σχεδόν αναπόφευκτο να πάει στραβά κάτι.