Αυτιάς: Δεν θα κατέβω υποψήφιος γιατί τρόμαξαν

Αυτιάς: Δεν θα κατέβω υποψήφιος γιατί τρόμαξαν Facebook Twitter
4

Ο Γιώργος Αυτιάς επιβεβαίωσε σήμερα, μέσω της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, αφήνοντας σαφείς αιχμές πως ο ίδιος είχε την πρόθεση αλλά «κάποιοι τρόμαξαν». 

Το παρασκήνιο

Τους τελευταίους μήνες, υπήρχε έντονη φημολογία στο κανάλι του Νέου Φαλήρου ότι ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα» βρισκόταν σε επικοινωνία με τη Νέα Δημοκρατία για το ψηφοδέλτιο των ερχόμενων ευρωεκλογών.

Μάλιστα καλά πληροφορημένη πηγή του ΣΚΑΪ που μίλησε υπό το καθεστώς της ανωνυμίας στο LIFO.gr, επιβεβαίωσε ότι ο Γιώργος Αυτιάς ήταν «ενθουσιασμένος και απολύτως θετικός» με την προοπτική της υποψηφιότητάς του, μιλώντας ανοικτά για για αυτήν στους διαδρόμους του καναλιού, ενώ περίμενε την τελική απόφαση της Πειραιώς.

Αυτιάς: Δεν θα κατέβω υποψήφιος γιατί τρόμαξαν Facebook Twitter

Ωστόσο η καθυστέρηση των πρώτων εβδομάδων μετατράπηκε σε αμηχανία και, τελικά, η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τον Γιώργο Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιό της, εξήγησε η ίδια πηγή. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο παρουσιαστής ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ. 

Σήμερα, και ενώ απευθυνόταν live στην υποψήφια με τη ΝΔ για την Α' Αθηνών κα Νικολάου, ο Γιώργος Αυτιάς στράφηκε προς την κάμερα και εξαπέλυσε μύδρους χωρίς ωστόσο να αναφέρει ούτε το κόμμα, ούτε τα συγκεκριμένα πρόσωπα σε αυτό, για τα οποία άφηνε αιχμές. 

Τα υπονοούμενα

«Όσοι κατεβαίνετε υποψήφιοι έχετε τη δικιά μου ευχή. Φίλες και φίλοι, εμείς δεν θα είμαστε υποψήφιοι γιατί τρόμαξαν όταν πήραν τις μετρήσεις. Τρόμαξαν γιατί 500.000 από όλη την Ελλάδα ήτανε μεγάλο βάρος (...) δεν το αντέξανε, θέλουνε χαμηλά τη μπάλα», είπε χαρακτηριστικά.

«Και έτσι θα ευχηθώ σε όλους τους υποψήφιους ό,τι το καλύτερο - κάθε επιτυχία- αλλά να ξέρουν μερικοί ότι το "σταύρωσον σταύρωσον" της Μεγάλης Πέμπτης απέχει λίγα 24ωρα από την Κυριακή της Ανάστασης», κατέληξε, δίνοντας «πάσα» για διαφημίσεις. 

  

Όση ώρα ο παρουσιαστής απευθυνόταν με εμφανή απογοήτευση στο κοινό του, το μήνυμα κάτω από το τηλεοπτικό παράθυρο έγραφε: «Η αξιοπρέπεια απάντηση στην πολιτική εξαπάτηση και αμετροέπεια».

 
TV & Media
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εγώ είμαι ένας από αυτούς που τρόμαξαν, πρέπει να το ομολογήσω. Δεν έχω και περί πολλού την ΝΔ (καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ βέβαια), αλλά αν κατέβαζε και τον Αυτιά σαν υποψήφιο....Βέβαια, το πιο τρομακτικό είναι οι 500.000 στους οποίους αναφέρεται.Το τρομακτικό δεν είναι ότι μπορεί να λέει παραμύθια (δεν θα ήταν και η πρώτη φορά άλλωστε) αλλά ότι μπορεί να είναι και αλήθεια
Απο τους πιο γλειωδεις δημοσιογραφους, ακομα θυμαμαι που πηρε την ιδια συνεντευξη στον Ψωμιαδη 3 διαφορετικες ημερες... Πως καταφερνει και ειναι ακομα στο γυαλι το εχω απορια ή μαλλον πως καταφερνει να εχει ακομα κοσμο που θελει να τον παρακολουθησει.