MasterChef: Η "άλλη" Σπυριδούλα και η δύναμη ενός gossip

MasterChef: Η "άλλη" Σπυριδούλα και η δύναμη ενός gossip Facebook Twitter
4

Η Σπυριδούλα είναι από τους ικανούς παίκτες του MasterChef και όχι από τις ιδιαίτερα συμπαθείς παίκτριες. Μέχρι σήμερα έχει δείξει ένα σκληρό, ανταγωνιστικό πρόσωπο, ένα πρόσωπο που συχνά προκαλεί με τις αιχμές και τη συμπεριφορά του, ωστόσο πολλές φορές αυτά που λέει δεν απέχουν από την πραγματικότητα. 

Στην τελευταία ομαδική δοκιμασία, η δική της ομάδα έχασε, ωστόσο είχαν προηγηθεί οι είσοδοι παικτών που αποχώρησαν και τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στον μαγειρικό διαγωνισμό και αυτό κλόνισε -απ' ό,τι αποδείχθηκε- την ψυχολογία των παικτών στο σπίτι.

Καθώς οι τελευταίοι είναι αποκομμένοι από τον έξω κόσμο, βάσει των κανόνων του παιχνιδιού, όταν ενημερώθηκαν απ' όσους επέστρεψαν για την άποψη του τηλεοπτικού κοινού, μάλλον έχασαν τον στόχο. Η ψηφοφορία για το ποιοι θα παλέψουν στην διαδικασία αποχώρησης εξελίχθηκε σε θρίλερ και αυτό σηματοδότησε μια σειρά από φορτισμένες αποκαλύψεις για τον κάθε παίκτη. 

 

Η Σπυριδούλα ήταν μία από αυτούς, αφού ξεσπώντας σε κλάματα για την τροπή που πήραν τα πράγματα -και θα έπρεπε να διαγωνιστεί με τους φίλους της και δυνατούς μάγειρες στον διαγωνισμό- μίλησε ανοιχτά για τους λόγους που η ίδια μπήκε στο παιχνίδι, αλλά και για τον χαρακτήρα της που της έχει δημιουργήσει δυσκολίες στο παιχνίδι. 

Αναφέρθηκε στον σύντροφο της, ο οποίος όπως είπε η ίδια, έχει περάσει δύσκολα στο πλευρό της στα δέκα χρόνια της σχέσης τους, αλλά και στα χρέη που έχει από την οικογένεια της, για τον χωρισμό των γονιών της, στον γάμο που διοργανώνει και τόνισε πως θέλει να φτιάξει μια καλύτερη ζωή και για τα παιδιά που θα φέρει κάποια στιγμή στον κόσμο.

«Είμαι προβληματικιά!», ξέσπασε η παίκτρια, αποκαλύπτοντας μια άλλη πτυχή από αυτή που οι τηλεθεατές έχουν συνηθίσει και ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Το δυσάρεστο, που στην τηλεοπτική αρένα μπορεί απλώς να σημαίνει νούμερα τηλεθέασης, είναι το πώς ένα gossip (αυτό που μεταφέρθηκε από έξω και από τους παλιούς παίκτες που ξαναμπήκαν μέσα) μπόρεσε να οδηγήσει σε τέτοιου είδους ξεσπάσματα και αποκαλύψεις, σίγουρα καθόλου ευχάριστες για τους παίκτες και τους δικούς τους ανθρώπους. 

TV & Media
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Καμία λύπηση για την Σπυριδούλα και κάθε Σπυριδούλα που συμπεριφέρεται με τρόπο εριστικό και με υπεροψία απέναντι σε άλλους. Είναι άλλο πράγμα να είσαι ανταγωνιστικός και άλλο να είσαι μοχθηρός και χαιρέκακος.Ναι, είναι ένα παιχνίδι μαγειρικό αλλά το ριάλιτι είναι αναπόσπαστο κομμάτι του, και κρίνονται όλοι για όλα, ακόμη και για τον χαρακτήρα τους.