Ανακοίνωση OPEN: Κόβουν μια ώρα από την εκπομπή του Λαζόπουλου

Ανακοίνωση OPEN: Κόβουν μια ώρα από την εκπομπή του Λαζόπουλου Facebook Twitter
3

Με μία λιτή ανακοίνωση το κανάλι OPEN BEYOND ενημέρωσε ότι αλλάζει το πρόγραμμά του για την ερχόμενη Τρίτη (9/4), κόβοντας το δεύτερο μέρος της εκπομπής του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Σιχτίρι» που προβάλλεται από τον σταθμό. 

Έτσι, αύριο η εκπομπή του κ. Λαζόπουλου θα ξεκινήσει μεν στις 9μ.μ αλλά θα τελειώσει νωρίτερα, στις 11μ.μ, δίνοντας τη σκυτάλη στην τηλεοπτική σειρά Criminal Minds. 

Η εξέλιξη πυροδοτεί νέο κύκλο φημολογίας για την εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, καθώς φαίνεται ότι δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης για τους ιθύνοντες του σταθμού. 

Ενδεικτικό είναι πως το προηγούμενο «Αλ Τσαντίρι» (σ.σ το Αλ Σιχτίρι ακολουθούσε μετά από αυτό) σημείωσε μόλις 10%, ενώ στο δυναμικό κοινό η ψυχαγωγική εκπομπή περιορίστηκε αποκλειστικά σε μονοψήφια ποσοστά.

Έτσι, αύριο ο Λάκης Λαζόπουλος θα καληνυχτίσει το κοινό του στις 11μ.μ, παρά το γεγονός ότι ήταν προγραμματισμένη η ζωντανή μετάδοση του «Αλ Σιχτίρι» από το πλατό στην Παιανία.

«Η ενότητα ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ δεν θα μεταδοθεί», σημειώνεται στην λακωνική ανακοίνωση που αφορά στο αυριανό πρόγραμμα, και μένει τώρα να αποδειχθεί αν η αλλαγή του προγράμματος θα παγιωθεί ή αν το «Αλ Σιχτίρι» θα επιστρέψει στις οθόνες την επόμενη Τρίτη (16/4).  

Ανακοίνωση OPEN: Κόβουν μια ώρα από την εκπομπή του Λαζόπουλου Facebook Twitter
TV & Media
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια