Game of Thrones: Η σκηνή που σημάδεψε τον επικεφαλής εξωτερικών γυρισμάτων

Game of Thrones: Η σκηνή που σημάδεψε τον επικεφαλής εξωτερικών γυρισμάτων Facebook Twitter
0

Όλοι -οι φανατικοί του Game of Thrones, τουλάχιστον- έχουν να θυμούνται μία σκηνή που τους σημάδεψε στους 7 κύκλους της επικής σειράς. Από τον «Ματωμένο Γάμο» μέχρι τη σκηνή της δολοφονίας του Τζόφρι, μέχρι τον τραγικό θάνατο του Όμπεριν Μαρτέλ, όλοι κάτι κρατούν... 

Όμως, όταν μιλάμε για τη συγκεκριμένη σειρά, έχει άλλη βαρύτητα η γνώμη και οι εντυπώσεις του ανθρώπου που βρισκόταν εκεί σε κάθε στιγμή των εξωτερικών γυρισμάτων και κατέγραφε, λεπτό προς λεπτό, όλες τις σπουδαίες εξελίξεις και τις ανατροπές στην πλοκή του πιο πολυσυζητημένου σίριαλ των τελευταίων 20 χρόνων στα τηλεοπτικά πράγματα. 

Ποια ήταν, λοιπόν, η αγαπημένη σκηνή του Sean Savage, επικεφαλής των εξωτερικών γυρισμάτων της σειράς; Μάλλον μία αναπάντεχη και όχι κάποια που θα διάλεγαν οι περισσότεροι ορκισμένοι τηλεθεατές του Game Of Thrones. 

 

Για την ακρίβεια, ο Savage ανακαλεί στη μνήμη τους τις δυσκολίες της πιο κλειστοφοβικής σκηνής που υπήρξε ποτέ στη σειρά, από το επεισόδιο της «Μάχης των Μπάσταρδων», δηλαδή, της αναμέτρησης ανάμεσα στον Τζον Σνόου και τον Ράμσι Μπόλτον.

«Έπρεπε να καταγράφουμε τον Κιτ να πνίγεται κάτω από όλο αυτόν σωρό των κασκαντέρ μαχητών που τον σκέπαζαν, ενώ προσπαθούσε να ανασάνει μέσα από κορμιά και χώμα», εξηγεί. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι όταν ξεκινούσε πριν από 8 σεζόν να εργάζεται στην πιο δημοφιλή σειρά αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, σίγουρα δεν περίμενε τις εμπειρίες που θα έκρυβε για τους κάμεραμεν αυτό το τηλεοπτικό εγχείρημα.

«Θεωρώ προσωπική μου κληρονομιά όσα είδα και έζησα όλα αυτά τα χρόνια», εξηγεί με πραγματική συγκίνηση και λίγες μέρες πια πριν την έναρξη του 8ου και τελευταίου κύκλου. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM