Game of Thrones: Τα επεισόδια της τελευταίας σεζόν είναι σαν ταινίες - Πόσο θα διαρκεί το καθένα

Game of Thrones: Τα επεισόδια της τελευταίας σεζόν είναι σαν ταινίες - Πόσο θα διαρκεί το καθένα Facebook Twitter
0

Το HBO αποκάλυψε τη διάρκεια και τις ημερομηνίες προβολής των έξι επεισοδίων της 8ης σεζόν του Game of Thrones και σε τρία από αυτά φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 80 λεπτά. 

Τα δυο πρώτα επεισόδια είναι πιο «παραδοσιακά», καθώς διαρκούν κάτω από μια ώρα. Ειδικότερα το πρώτο, που θα προβληθεί στις 14 Απριλίου, θα διαρκεί 54 λεπτά και είναι το συντομότερο της σεζόν, ενώ το δεύτερο στις 21 Απριλίου, θα διαρκεί λίγο περισσότερο- 58 λεπτά. 

Το τρίτο επεισόδιο, στις 28 Απριλίου, θα είναι το μεγαλύτερο της σεζόν με διάρκεια 82 λεπτά. 

Το τέταρτο επεισόδιο στις 5 Μαΐου θα είναι ελαφρώς συντομότερο με διάρκεια 78 λεπτά και τα δυο τελευταία στις 12 και τις 19 Μαΐου αντίστοιχα θα διαρκούν το καθένα από 80 λεπτά. 

Ο διευθύνων σύμβουλος του HBO, Ρίτσαρντ Πλέπλερ, είχε πει στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, πως κάθε επεισόδιο «μοιάζει σαν ταινία». «Είναι θεαματικό. Τα παιδιά [σ.σ. οι δημιουργοί της σειράς David Benioff και D.B. Weiss] έχουν κάνει έξι ταινίες. Η αντίδρασή μου ενώ τις έβλεπα ήταν πως παρακολουθώ μια ταινία. Ήξεραν πως ο πήχης είναι ψηλά και τον ξεπέρασαν», είχε πει ο ίδιος. 

Παρόλο που το HBO ανακοίνωσε τη διάρκεια των επεισοδίων, οι τίτλοι τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ενώ την περασμένη Τρίτη κυκλοφόρησε το trailer της τελευταίας σεζόν. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ