Το ΕΣΡ ρίχνει «μαύρο» στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη- Μεγάλο πρόστιμο και στο Star

Το ΕΣΡ ρίχνει «μαύρο» στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη- Μεγάλο πρόστιμο και στο Star Facebook Twitter
2

Την προσωρινή διακοπή της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία προβάλλεται καθημερινά στο Star, αποφάσισε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ).

Το ΕΣΡ επέβαλε επίσης στην εταιρεία Νέα Τηλεόραση ΑΕ, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Star, πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

Την έντονη αντίδραση του Συμβουλίου προκάλεσε ο τρόπος που παρουσίασε η εν λόγω εκπομπή την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, κάνοντας λόγο για προσβολή μνήμης τεθνεώτος, προστασία ανηλίκων και ποιότητα προγράμματος. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είχε δείξει στην εκπομπή της τη στιγμή που άνδρες του Λιμενικού έβγαζαν από τη θάλασσα το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Το ΕΣΡ είχε διατάξει άμεση έρευνα και λίγους μήνες μετά εξέδωσε την απόφαση, που προβλέπει τριήμερη διακοπή της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

Έτσι η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη δε θα προβληθεί στις 19, 20 και 21 Mαρτίου.

TV & Media
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Καλά, ήξερα ότι η εκπομπή ήταν ένα σκουπίδι αλλά πραγματικά δε γνώριζα ότι είχε πέσει τόσο χαμηλά ώστε να δείξει κάτι τέτοιο. Γιατί δε δημοσιοποιεί και το βίντεο με τον βιασμό της που φέρεται να κυκλοφορεί; Και λίγα της έβαλαν να πληρώσει...
Η εκπομπή αυτή πρέπει να διακοπεί εντελώς και να πληρώσει πρόστιμο!! Στο youtube κυκλοφορεί μία εκπομπή της, η οποία δείχνει me blur το σώμα της κοπέλας που βρέθηκε στην θάλασσα, και τα πατουσάκια της φαίνονταν κανονικά!! Η εκπομπή προβάλλεται νωρίς το μεσημέρι, ώρες που υπάρχουν και μικρά παιδιά στο σπίτι, αλλά η 'αποκλειστικότητα' ηγείται πάντα!! Δεν θα αναφερθώ στο ιδιαιτέρως χαμηλό επίπεδο της παρουσιάστριας, η οποία αυταρέσκεται στην κάμερα περισσότερο και απο την Μις Κόσμος ...