Όσκαρ 2019: Ανακοινώθηκε πως φέτος η τηλεθέαση ανέβηκε 11,6%, μετά το περσινό ιστορικό χαμηλό

Όσκαρ 2019: Ανακοινώθηκε πως φέτος η τηλεθέαση ανέβηκε 11,6%, μετά το περσινό ιστορικό χαμηλό Facebook Twitter
0

Μετά τα ιστορικά χαμηλά στην περσινή τηλεθέαση της απονομής, η τελετή των Όσκαρ 2019 κατάφερε φέτος να ανακάμψει και να δει τα ποσοστά των τηλεθεατών να αυξάνονται.

Ωστόσο και τα φετινά νούμερα δεν είναι απόλυτα ικανοποιητικά, αν και δείχνουν πως η συνταγή για μικρότερης διάρκειας Όσκαρ πέτυχε να φέρει πίσω αρκετούς τηλεθεατές. Αυτή ήταν άλλωστε η πρώτη ανάκαμψη της τηλεθέασης μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς πτώσης.

Ωστόσο η τελετή αυτή περνά στην ιστορία ως η δεύτερη χαμηλότερης τηλεθέασης που έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ABC, του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου που μετέδωσε απευθείας την 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, η τηλεθέαση φέτος σημείωσε άνοδο.

Συνολικά 29,6 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τα Όσκαρ, αριθμός που είναι κατά 3,1 εκατομμύρια μεγαλύτερος από εκείνον της περσινής τελετής. Η αύξηση είναι της τάξης του 11,6%.

Το 2018 26,5 εκατ. τηλεθεατές είχαν παρακολουθήσει τα Όσκαρ.

Τα Όσκαρ 2019 ήταν ο πρωταγωνιστής των social media φέτος με 17,7 εκατομμύρια αναρτήσεις συνολικά, αριθμός επίσης μεγαλύτερος κατά 7% σε σχέση με το 2018.

Φέτος, η τελετή απονομής των Όσκαρ είχε συνολική διάρκεια τριών ωρών και 15 λεπτών, περίπου μισή ώρα μικρότερη σε διάρκεια με την περσινή.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM