Πόσοι είδαν το Survivor Ελλάδα vs Τουρκία; Η τηλεθέαση της πρεμιέρας

Πόσοι είδαν το Survivor Ελλάδα vs Τουρκία; Η τηλεθέαση της πρεμιέρας Facebook Twitter
2

Το Survivor Ελλάδα vs Τουρκία έκανε χθες το βράδυ πρεμιέρα με 12 Έλληνες και 12 Τούρκους παίκτες να ανταγωνίζονται στον Άγιο Δομίνικο. 

Το τηλεοπτικό στοίχημα είναι μεγάλο καθώς για χάρη του SURVIVOR o ΣΚΑΙ άλλαξε ημέρα προβολής στο μεγάλο και σίγουρο χαρτί της τηλεθέασης, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το οποίο πλέον προβάλλεται Παρασκευή.

Αν και θεωρείται απίθανο να σημειωθούν τα ρεκόρ τηλεθέασης του πρώτου SURVIVOR πριν από δύο χρόνια, το φετινό παιχνίδι είχε καλές επιδόσεις για αρχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης του zappit, το 28,7% των τηλεθεατών συντονίστηκε στον ΣΚΑΙ για να παρακολουθήσει το Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Στο κοινό 18 – 54 η τηλεθέαση κινήθηκε στο 30,3% κατά μέσο όρο ενώ στο γυναικείο κοινό 18- 54 το Survivor συγκέντρωσε ποσοστό 50,3%.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Alpha κράτησε το  κοινό της, που δείχνει να ακολουθεί το «Πάμε Πακέτο» όπου κι αν πάει. Στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε κατά μέσο όρο το 22,1% και στο δυναμικό κοινό το 15,9% των τηλεθεατών.

Για την ιστορία, την πρώτη μέρα και μετά από έναν σκληρό αγώνα, στο πρώτο αγώνισμα του Survivor με έπαθλο την καλύβα, η ελληνική ομάδα  έχασε με 12 – 9 από τους Τούρκους και κοιμάται πλέον στην παραλία.

TV & Media
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πραγματικά σιχαμερό κόνσεπτ εκπομπής που απορώ ποιος βλέπει. Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να μην συζητιέται το γεγονός ότι βάζουν σε μια εκπομπή τους "αιώνιους εχθρούς" Τούρκους και Έλληνες μπας και κάνουν νούμερα κάποια νούμερα ποντάροντας στον εθνικισμό. Εμετός!