Η Γκίλιαν Άντερσον θα υποδυθεί τη Μάργκαρετ Θάτσερ στο The Crown

Η Γκίλιαν Άντερσον θα υποδυθεί τη Μάργκαρετ Θάτσερ στο The Crown Facebook Twitter
Η Γκίλιαν Άντερσον θα ακολουθήσει τα βήματα της Μέριλ Στριπ που είχε επίσης υποδυθεί την «Σιδηρά Κυρία» στην ομώνυμη κινηματογραφική βιογραφία της Μάργκαρετ Θάτσερ
1

Η ηθοποιός, που αυτό τον καιρό κάνει πρόβες για τη θεατρική προσαρμογή της ταινίας του 1950 «Όλα για την Εύα» στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου, θα υποδυθεί την Μάργκαρετ Θάτσερ στον τέταρτο κύκλο του "The Crown" ενώ οι πολυπληθείς οπαδοί της σειράς βρίσκονται υπ' ατμόν αναμένοντας την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου στον οποίο θα εμφανιστούν η Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Σύμφωνα με τους «ειδικούς» της δημοφιλούς σειράς, πολλά θα εξαρτηθούν από την χημεία της Άντερσον ως Θάτσερ με την Ολίβια Κόλμαν (η οποία διαπρέπει εσχάτως με την ερμηνεία της στο ρόλο της Βασίλισσας Άννας στην ταινία 'The Favourite" του Γιώργου Λάνθιμου), η οποία κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά στον προσεχή κύκλο παίρνοντας τη σκυτάλη από την Κλερ Φόι στο ρόλο της Ελισάβετ και θα συνεχίσει βεβαίως και στον τέταρτο.

Η Γκίλιαν Άντερσον θα υποδυθεί τη Μάργκαρετ Θάτσερ στο The Crown Facebook Twitter
Η Ολίβια Κόλμαν υποδύεται την Βασίλισσα Ελισάβετ στον προσεχή κύκλο του The Crown

Έχουν γραφτεί κατά καιρούς πολλά για την ψυχρή σχέση ανάμεσα στη Βασίλισσα και την Θάτσερ κατά τη διάρκεια των έντεκα χρόνων της πρωθυπουργικής θητείας της δεύτερης. Κάποιοι έχουν πει ότι έβρισκε ανεξήγητη (αν όχι ανυπόφορη) η μία την άλλη, ενώ είχε ακουστεί παλιότερα ότι η Ελισάβετ έκανε κοροϊδευτικές μιμήσεις της Θάτσερ στην οποία αναφερόταν ως «αυτή η γυναίκα».

Είναι αδύνατον να μάθουμε ποτέ αν αληθεύουν αυτές οι φήμες, από τη στιγμή που ποτέ δεν μίλησαν δημόσια για τις εβδομαδιαίες εθιμοτυπικές συναντήσεις τους όσο η Θάτσερ ήταν πρωθυπουργός. Ο βιογράφος της Charles Moore, είχε περιγράψει την πρώην πρωθυπουργό ως «σχεδόν παραλυτικά σχολαστική» στη σχέση της με την κορυφή του Στέμματος, και μονίμως νευρική κατά τις συναντήσεις τους.

Η Γκίλιαν Άντερσον θα υποδυθεί τη Μάργκαρετ Θάτσερ στο The Crown Facebook Twitter
η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα στον τρίτο κύκλο της σειράς που θα καλύπτει το διάστημα από το 1963 ως το 1976

Εκτός από κάποιες εικόνες και ένα τρέιλερ που είχε εμφανιστεί το καλοκαίρι, το Netflix διατηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τις λεπτομέρειες του νέου κύκλου επεισοδίων για τον οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία εξόδου στην πλατφόρμα. Αυτό που έχει ανακοινωθεί είναι ότι ο τρίτος κύκλος θα καλύπτει το διάστημα από το 1963 ως το 1976 ενώ ο τέταρτος θα εστιάσει στα χρόνια της Θάτσερ συμπεριλαμβάνοντας και την ιστορία της νεαρής Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Με στοιχεία από τον Guardian

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια