Το «You» ετοιμάζει δεύτερη σεζόν: Το καστ, η πλοκή και πότε θα προβληθεί

Το «You» ετοιμάζει δεύτερη σεζόν: Το καστ, η πλοκή και πότε θα προβληθεί Facebook Twitter
0

Το ψυχολογικό θρίλερ «You» στο Netflix γνώρισε τεράστια επιτυχία αποκτώντας φανατικούς θεατές, οπότε ήταν σχεδόν αναμενόμενο να αποφασιστεί η συνέχειά του με μια δεύτερη σεζόν. 

Στον πρώτο κύκλο των 10 επεισοδίων, που βασίζεται σε μυθιστόρημα της Caroline Kepnes, πρωταγωνιστεί ο Penn Badgley -γνωστός από το Gossip Girl- στον ρόλο του Τζο, υπευθύνου ενός βιβλιοπωλείου που γνωρίζει την Μπεκ (Elizabeth Lail), με την οποία παθαίνει ψύχωση. 

Μετά την τεράστια επιτυχία, οι υπεύθυνοι της σειράς έδωσαν το πράσινο φως και σε έναν δεύτερο κύκλος, τα γυρίσματα του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα περιλαμβάνει επίσης 10 επεισόδια. 


Σχετικά με το πότε θα προβληθεί, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία, αλλά πιθανολογείται πως θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο.

Στη νέα σεζόν, ο Penn Badgley επιστρέφει στον ρόλο του Joe αλλά ο χαρακτήρας που υποδύεται ο John Stamos είναι ακόμη στον αέρα. «Είναι πολύ νωρίς για να πούμε με σιγουριά πως ο Dr Nicky θα επιστρέψει», σχολίασε η Sera Gamble, υπεύθυνη της σειράς. 

Άλλοι χαρακτήρες που «επέζησαν» από την πρώτη σεζόν και αναμένεται να δούμε στην επόμενη, είναι η πρώην κοπέλα του Τζο, Κάντας (Ambyr Childers) που τελικά δείχνει να είναι ζωντανή, ο νεαρός γείτονάς του Πάκο (Luca Padovan), ο υπάλληλος στο βιβλιοπωλείο Ίθαν (Zach Cherry), η μητέρα του Πάκο (Victoria Cartagena), οι φίλες της Μπεκ, Λιν (Nicole King) και Άνικα (Kathryn Gallagher) και η οικογένεια της Πιτς. 

Η δεύτερη σεζόν θα βασίζεται στο σίκουελ μυθιστόρημα «Hidden Bodies», αλλά δεν θα χρησιμοποιήσει κάθε λεπτομέρεια. 

Σε συνέντευξή της η Sera Gamble αποκάλυψε πως ο Τζο θα μετακομίσει από την Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες για να «καταφέρει να αφήσει πίσω το παρελθόν». 

«Το πρόβλημα με τα "κρυμμένα πτώματα" [σ.σ. αναφορά στον τίτλο του βιβλίου «Hidden Bodies»] είναι πως δεν μένουν πάντα έτσι. Επανέρχονται στην επιφάνεια, όπως οι σκοτεινές σκέψεις, πολλαπλασιάζονται και απειλούν να καταστρέψουν αυτό που θέλει περισσότερα από όλα ο Τζο: την αληθινή αγάπη. Και όταν την βρίσκει, είναι πιο απελπισμένος από ποτέ για να κρατήσει τα μυστικά του κρυφά. Και δεν θέλει να πληγώσει την νέα κοπέλα του, θέλει να είναι μαζί της για πάντα. Αν όμως εκείνη μάθει ποτέ τι έχει κάνει, τότε ίσως δεν θα έχει άλλη επιλογή», αποκάλυψε. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM