Απεργία της ΓΣΕΕ

Κυκλοφόρησε το trailer της πρώτης ταινίας «Black Mirror» με τίτλο «Bandersnatch»

Κυκλοφόρησε το trailer της πρώτης ταινίας «Black Mirror» με τίτλο «Bandersnatch» Facebook Twitter
0

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για την νέα (και πρώτη) ταινία «Black Mirror», που θα κυκλοφορήσει αύριο, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου. 

«Το 1984, ένας νεαρός προγραμματιστής ξεκινά να αμφισβητεί την πραγματικότητα ενώ προσαρμόζει ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας σε ένα βιντεοπαιχνίδι και σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση. Καλώς ήρθατε πίσω», αναφέρεται στην περίληψη της ταινίας. 

Στην ταινία με τίτλο «Bandersnatch» παίζουν οι Fionn Whitehead, Will Poulter και Asim Chaudhry, ενώ την σκηνοθεσία έκανε ο David Slade, που έχει επιμεληθεί επίσης το επεισόδιο «Metalhead».

Το «Bandersnatch» είναι ένα φανταστικό πλάσμα από το μυθιστόρημα «Through The Looking Glass» του Lewis Carroll και έχει εμφανιστεί στα ποιήματα «Jabberwocky» και «The Hunting Of The Snark». Πλάσματα με αυτό το όνομα ή αναφορές στην λέξη έχουν συμπεριληφθεί επίσης σε διάφορα παιχνίδια, ταινίες και τηλεοπτικά επεισόδια, ενώ είναι και ο τίτλος ενός video game, που φτιάχτηκε την δεκαετία του 1980. 

Η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά «Black Mirror» ανανέωσε τον περασμένο Μάρτιο για πέμπτη σεζόν, η οποία προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί πότε ακριβώς θα προβληθεί. 

Δείτε το trailer από το «Black Mirror: Bandersnatch»:

 
TV & Media
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM