Σεισμός

The Voice: Νικήτρια η Λεμονιά Μπέζα - Το επικό βίντεο του Καπουτζίδη για τον τελικό

The Voice: Νικήτρια η Λεμονιά Μπέζα - Το επικό βίντεο του Καπουτζίδη για τον τελικό Facebook Twitter
1

Η Λεμονιά Μπέζα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια είναι η μεγάλη νικήτρια του The Voice 3.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που κερδίζει παίκτης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ενώ για πρώτη φορά εδώ και τρία χρόνια κερδίζει το παιχνίδι μια γυναίκα.

Η Λεμονιά Μπέζα συναγωνίστηκε στον τελικό με την Μαρίνα Τζιάνγουιρθ από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, αλλά ερμηνεύοντας το τραγούδι «Μαλάμω» κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να κατακτήσει την πρώτη θέση. 

Δείτε την στιγμή την ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων:

 

Οι κριτές -Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας, Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου- παραμένουν ίδιοι εδώ και τρία χρόνια, καθώς και ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης. 

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους του τελικού, στη σκηνή ανέβηκαν οι τέσσερις κριτές οι οποίοι ερμήνευσαν το «White Christmas», αλλά η στιγμή που όλοι περίμεναν ήταν εκείνη που θα τραγουδούσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπως είχε κάνει και πέρυσι. 

Φέτος αντί απλώς να τρολάρει τους κριτές μέσα από ένα τραγούδι, ο παρουσιαστής επέλεξε να φτιάξει ένα σύντομο βιντεοκλίπ, στο οποίο «μεταμορφώθηκε» σε Παπαρίζου, Μαραβέγια, Ρουβά και Μουζουράκη.

Το ομαδικό τραγούδι των κριτών και το επικό τρολάρισμα του Γιώργου Καπουτζίδη:

 
 
TV & Media
1

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια