GNTM: Ξενύχτι για τον τελικό, μεγάλη τηλεθέαση και αντιδράσεις για τη ψηφοφορία

GNTM: Ξενύχτι για τον τελικό, μεγάλη τηλεθέαση και αντιδράσεις για τη ψηφοφορία Facebook Twitter
0

Το Greece's Next Top Model ολοκληρώθηκε μετά από έναν μαραθώνιο τελικό που διήρκεσε πάνω από τέσσερις ώρες και ανέδειξε νικήτρια την Ειρήνη Καζαριάν.

Δεύτερη αναδείχθηκε η Εβελίνα Σκίτσκο, ενώ τρίτη η Μαριάννα Παίνεση. Η Ειρήνη συγκέντρωσε συνολικά 162 βαθμούς, η Εβελίνα 154 και η Μαριάννα 149.

Όπως είπε  στην κάμερα του Star.gr η νικήτρια: «Δεν το περίμενα... μου το είπε ο κύριος Μπράτης. Ακόμα να το πιστέψω. Ζω σε ένα όνειρο. Πήρα τον τίτλο. Θα πάω Γερμανία να δουλέψω, να ξεκινήσω καριέρα και... είμαι η νικήτρια!». «Σας ευχαριστώ πολύ που με ψηφίσατε. Είμαι πολύ χαρούμενη και σας αγαπάω», είπε για τους χιλιάδες τηλεθεατές που την ψήφισαν και της έδωσαν τους επτά βαθμούς.

GNTM: Ξενύχτι για τον τελικό, μεγάλη τηλεθέαση και αντιδράσεις για τη ψηφοφορία Facebook Twitter

Το σόου που από το πρώτο επεισόδιο κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης και να μονοπωλήσει το τηλεοπτικό ενδιαφέρον πέτυχε θεαματικά νούμερα τηλεθέασης στον τελικό.

Συγκεκριμένα στο γενικό σύνολο το GNTM συγκέντρωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 28,8% και στο δυναμικό κοινό δυναμικό κοινό 37,8%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του zappit, το τηλεοπτικό πρόγραμμα κατάφερε στις ηλικίες 18 -54 να περάσει λίγο πριν τις δώδεκα το βράδυ σε ποσοστά πάνω από 40% και να αγγίξει ακόμα και το 54,2% λίγο πριν την ανακοίνωση του ονόματος της Ειρήνης Καζαριάν ως Greece's Next Top Model.

Ενδεικτικό ήταν χθες το κλίμα στο Twitter όπου το #GNTM ήταν από νωρίς το βράδυ πρώτο θέμα συζήτησης και παραμένει μέχρι και σήμερα το πρωί αφορμή για χιλιάδες σχόλια.

Ωστόσο ο τελικός συνοδεύτηκε και από αντιδράσεις στα social media κατά τη διάρκεια του live.

Καθώς από νωρίς είχε ανακοινωθεί πως οι τηλεθεατές θα είχαν τη δυνατότητα να ψηφίσουν την αγαπημένη τους παίκτρια, όταν ήρθαν εκείνα τα λίγα λεπτά περιθώριο για τη διαδικασία, το σύστημα κατέρρευσε.

Οργισμένοι οι χρήστες στα social media, δημοσίευαν μαζικά σχόλια κατά του καναλιού για την ψηφοφορία και εξέφραζαν παράπονα για αδυναμία πρόσβασης στην πλατφόρμα. Όσοι είχαν ψηφίσει δημοσίευαν screenshot από την εφαρμογή, αλλά φαίνεται πως δεκάδες χιλιάδες δεν τα κατάφεραν.

 

GNTM: Ξενύχτι για τον τελικό, μεγάλη τηλεθέαση και αντιδράσεις για τη ψηφοφορία Facebook Twitter

GNTM: Ξενύχτι για τον τελικό, μεγάλη τηλεθέαση και αντιδράσεις για τη ψηφοφορία Facebook Twitter

Στα μισά της διαδικασίας, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως η συμμετοχή ήταν τεράστια και το σύστημα δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην κίνηση.

«Έχετε μπει στο σάιτ δεκάδες χιλιάδες κι έχει μπλοκάρει το σύστημα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει! Όσοι είστε μέσα, συνεχίστε, είστε δίπλα στα κορίτσια! Αυτοί που μπήκατε πρώτοι στο σάιτ, καταφέρατε και ψηφίσατε. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί ήσασταν πάρα πολλοί και δεν το περιμέναμε», είπε η Βίκυ Καγιά.

Eπίσημη ανακοίνωση για τη δυσλειτουργία δεν έχει γίνει ακόμη από το STAR.

 
+ Kάντε το τεστ μας: ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ - Απάντησε στις ερωτήσεις και θα σου πούμε ποια φιναλίστ του GNTM είσαι
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM