Ανατροπή - Το Netflix μόλις πλήρωσε 100 εκατ. δολάρια για να μη χάσει «Τα Φιλαράκια»

Ανατροπή - Το Netflix μόλις πλήρωσε 100 εκατ. δολάρια για να μη χάσει «Τα Φιλαράκια» Facebook Twitter
0

Τα Φιλαράκια θα συνεχίσουν στο Netflix καθώς μετά την τεράστια απογοήτευση που προκάλεσε η είδηση πως δεν θα είναι διαθέσιμα στο Netflix από το 2019, η εταιρία φέρεται να αποφάσισε να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό για τα δικαιώματα.

Όλα τα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση στο Netflix, για τουλάχιστον ένα ακόμη έτος, ανακοίνωσε η υπηρεσία streaming.

Αλλά το αντίτιμο είναι τεράστιο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα New York Times, καθώς η τιμή για τα δικαιώματα ενός έτους έφτασε στα περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια για χορήγηση άδειας από τον ιδιοκτήτη WarnerMedia.

Η διαφορά είναι δραματικά μεγάλη καθώς το ποσό μέχρι τώρα ήταν στα 30 εκατ. δολάρια.

Ωστόσο η είδηση προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις μεταξύ των φαν της σειράς, προβληματισμό για την επίπτωση που θα είχε η απώλεια του «Friends» στους συνδρομητές και τέλος κρίθηκε πως η καταβολή μεγάλων ποσών για το περιεχόμενο είναι απαραίτητη για την επέκταση της πελατειακής βάσης του Netflix με 130 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Ο σάλος που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό πως το σίριαλ δεν θα είναι διαθέσιμο ήταν μεγάλος και πολλοί απειλούσαν με διακοπή συνδρομής.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι το σίριαλ θα παραμείνει στην υπηρεσία ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε σκληρή διαπραγμάτευση.

Και με αυτό το tweet έληξε το θρίλερ:

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM